Optimeal Mama Kulananlar Acil

elifnzsahin
elifnzsahin

867 Puan

kısır kedim için optimeal markasını kullanmayı dusunuyorum nd den gececegim kullanıp sorun yasayan var mı ve hangi etliyi almalıyım lutfen yardımcı olur musunuz

2 CEVAP

Poncimin
Poncimin

116364

Optimeal mamasını kullanmadım ama şans verilebilecek bir mama olduğunu düşünüyorum. Hakkında fazla şikayete de rast gelmedim. Fakat yine de her kediye her mamanın farklı etki edebileceğini bilin, deneyip görmeniz lazım. Kendi kedim için uzun süredir Sanabelle kullanıyorum, elimdeki paket bitince değişiklik olması için Optimeal mamayı denemek istiyorum. Optimeal'ın tester mamasını almıştım, kedim tadını sevmişti. Çoğu üst segmentteki mama markasını denedik, biraz farklılık olması için bu sefer Optimeal mamayı almayı düşünüyorum.


İki çeşit kısır kedi maması var. "Hindili ve Yulaflı" ile "Dana Etli ve Sorgumlu" mamaları var. Bunlar arasından Dana Etli ve Sorgumlu olan maması biraz daha iyidir. Hindili ve Yulaflı maması sadece hindi eti ve hindi proteini içeriyor. Ana et içeriği olarak tek tip hayvansal kaynağa sahip. Hindili ve Yulaflı mamanın toplam hayvansal içeriği de %57. Dana Etli ve Sorgumlu maması ise et içeriği olarak dana eti, hindi proteini, tavuk proteini içeriyor. Hayvansal içerik kaynağı daha çeşitli, farklı et tipleri kullanılmış. Ayrıca mamanın toplam hayvansal içeriği biraz daha yüksek, yaklaşık %63 hayvansal içeriğe sahip. Bu yüzden kısır mama olarak Dana Etli ve Sorgumlu maması daha ön plana çıkıyor, bu mamasını tercih edebilirsiniz.

ozanesk
ozanesk

1243

Uzun süreli Brit Care ve Sanabelle kullanımından sonra Optimeal'a geçmiştim. Hüsran yaşamamak için 1.5 kg aldım önce, baktım yiyorlar 2 paket almıştım 10'ar kg. İlk çuval bitti, herhangi bir sıkıntı olmadı. Pek popüler bir mama olmadığı için bir ara stokları yok olmuştu ve o arada ND aldım kampanyada diye, şu an yine stoklara girdi ve bu ay Petlebi'de % 28 indirimle 1600 küsürlere geliyor. Farklı mama denemek isteyenler bu fiyata kaçırmasın. Dana sorgumlusunu kullanıyorum.


Tek sorun mamanın tanelerinin biraz büyük ve sanırım sert olması. Yerken kırmak zorunda kalıyorlar ve kırılan parçalara da dönüp bakmıyorlar :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 215 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR