Günlük Gram Kedime Yetmiyor

Eagnor
Eagnor

228 Puan

Kedime Orijen Regional Red veriyorum pakette 3 kg'lık kedi için günlük 45 gr verin yazıyor ben 60 gr vermeme rağmen hemen bitiriyor. Sabah verdiğim 30 gr'ı hemen bitirdi akşama kadar yememesi sorun olur mu? Bu arada dişi ve kısır kedim.

3 CEVAP

Simbat
Simbat

1044

Orijen proteini yüksek mama olduğu için gramaja uymak gerekiyor aksi taktirde yüksek proteinin de kedinize zararı var ben de orijen marka mama kullanıyorum günlük 60-65 gram civarı veriyorum. Size tavsiyem tüm mamayı tek seferde vermeyin. Ben sabah-akşam 30 gr veriyorum.

aleyn
aleyn

113859

kedilerin huyları birbirinden farklı oluyor bazıları nazlanarak yer bazıları ise önüne konulanı bitirmek ister sonra aç kalacağı korkusuyla, bazen açlıktan değil oyalanmak için bişeyler yemek için yemek ister bizim gibi.. kediniz de bu durumda olabilir siz gereken kadar gramı günlük 3 ya da 4e bölerek verin.. çok yemeye alıştırmayın..

Jellybean
Jellybean

793

Benim kedim de sürekli yemek istiyor. Söylenen miktarı vermeye çalışıyorum ama nerdeyse her ayaga kalktığımda mama vermemi bekler gibi kabına koşuyor. Sürekli aç olduğunu düşünüyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 580 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80235 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR