Anne Kedim Kızgınlığa Girdi

Amedsoner
Amedsoner

7898 Puan

Merhabalar arkadaşlar. Evde bir kısır erkek bir de iki yavru annesi dişi kedim var. Dişi kediyi yavrularından yeni ayırdık. İki yavrumuz da yeni yuvalarında oldukça mutlu. Ama son yavruyu sahiplendirdigimiz gün dişi kedim kizana girdi. Bu kadar çabuk olması normal mi? Sürekli miyavliyor bağırıyor? Ne yapmamız lazım .? Hormon iğnesi geçici süre işe yarar mı?

4 CEVAP

Cesminurr
Cesminurr

5203

Benim anne kedim de kızgınlığa girmişti kulaklarını ıslattım bebekleri emziriyor üstelik.. kulaklarını ıslattın bir müddet sakinleşmesine yarıyor bol bol yoğurt verin ki ağırlık yapıp biraz da olsa sakinleşmesini sağlarsınız

Amedsoner
Amedsoner

7898

Teşekkürler hepinize. Hafif Islatmak işe yarıyor diyorlar. Ben lazer buldum. Onun aklını baya meşgul ediyor :)

kedilimadam
kedilimadam

114398

Emzirirken dahi kızana girebilir dişiler. Normal bir durum ancak yavrularını aradığı için de o kadar sık miyavlıyor olabilir. Yavrular ne kadarlıktı? Bir de lütfen hormon iğnesini bir seçenek olarak düşünmeyin çok zararlı üstelik kalıcı olmayan bir yöntem. Kısırlaştırmayı düşünmüyor iseniz bu süreçte bol bol oynatıp enerjsini atmaya çalışmalısınız.

Amedsoner
Amedsoner

7898

Yavrular iki ayi bitirdiler sahiplendirdik. Kizana girdiğinden eminiz. Çünkü erkek kedimize kur yapıyor. İşin kötü yanı yavruyken yalnız ve ilgisiz kaldığı için hiç mi hiç oyun oynamaz. Kendini sevdirmez. Nasıl onun ilgisini dağıtacagiz?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 647 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR