Kedim Kuru Mama Dışında Birşey Yemiyor

privacy031
privacy031

974 Puan

Merhabalar.. 1 yaşındaki erkek kedim 2 aydır RC British shorthair özel kuru maması kullanıyor.. daha önce yine RC marka farklı mama kullanıyordu. o zamanlar ara ara verdiğim süt,peynir,salam,tavuk,et vb şeyleri yemekteydi. ancak şimdiki kullandığım mamaya geçtiğimden beri farklı hiçbirşey yemiyor. sadece kuru mama yemektedir. int ortamında biraz araştırdığımda bu mamanın alışkanlık yaptığı ve başka hiçbir mama yemedikleri gibi yorumlar var. lütfen yardımcı olur musunuz?. bu normal mi?daha önce tadığını bildiği şeyleri neden yememektedir? kedi dediğin tavuk,salam,et falan yemezmi!

2 CEVAP

Reyaura
Reyaura

15210

Tek tip beslemeyi sağlıklı bulmuyorum kuru mama dışında ek gıda tuketmeli bence. Kullandigin mamanin içeriği iyi degil RC bagimlilik yapiyor farkli bi mamaya yavaş yavaş geçmenizi öneririm. Inek sutu salam peynir vermeniz saglikli değil peynir tuzsuzsa vermelisiniz.

Simbat
Simbat

1044

Kuru mama dışında bir şey yememesi sorun oluşturmaz. Mamanızın içeriği yeterli ise kedinize iyi geliyorsa bir de yanında düzenli su tüketimi yapıyorsa korkulacak bir şey yok.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 562 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR