Seçici Kedime Mama Sorunu

Succubus
Succubus

10369 Puan

Çakıl evimize geleli 4 yıl olmak üzere. Bu kediyi ben tahılsız mamalarla beslemek istediğimde burun kıvırıyor. Eve alınan taze ekmeğin ucunu kemirir, börek yapılacağı zaman çiğ yufkayı kıymaya peynire tercih eder.
Ben de iyi beslensin diye her büyük mama bitişinde mama arayışına girerim ama ciddi anlamda bir et seçme sorunumuz da var. Bu arada bahçemizde bulduk ve kısa bir dönem nd yedikten sonra sadece virbac kullandım. Dün pizza kenarları çalmaya çalışırken de virbac da tahıllı olduğu için acaba tümden tahılsız bir mamaya mı geçsem dengelemek için dedim.
Daha önce acana hakkında böbrek problemlerine yol açabilir diye bir söylenti duymuştum, biraz da o yüzden bu araştırmamı sürekli erteliyorum.
Siz ne dersiniz, ne kullanmam daha mantıklı olur. Bu arada bir bütçe kısıtlamam da yok.

2 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Kaliteli az tahıllı mamalar kedilere daha yararlı ben patatese glutene karşıyım mamada bu ürünlere yer yok ne n.d wergh maması veya açana kısır maması veya brit çare diyet maması daha yararlı mamalar tabi brit çare geçişi uzun olmalı 2 hafta

grsaras
grsaras

3214

acana hakkında böbrek sorunları olayına çok ciddiye almayın her markanın her kedide yan etki gösterme riski olabilir.Seçici kedilerin de beğendiği mamalar oluyor diye biliyorum hangileridir bilgim yok ama.O başlık altında araştırma yaparsanız bulabilirsiniz.Ayrıca kedinizi ev yemeklerinin hepsinden uzak tutun ev yemeklerini yediği için de mamayı istemez

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 152 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR