Vitamin Takviyesi

gunosari
gunosari

2936 Puan

Merhabalar, bizim miniklere uzun zamandır gimcatin multivitaminini ve malt macunu kullanıyoruz.Mama olarak n&d kuzu etli mamasını yiyorlar ama balıklıya geçiyoruz yavaş yavaş.Ancak yeterli geldiğini düşünmüyorum sürekli bir bir tüy dökümü ve kulakta bitmeyen bir enfeksiyon durumu var.İkiside kısır böbrekleri içinde yine gimcatin üriner sistem için olan macununu aldık ama yemiyorlar sevmediler.Kullandığınız önerebileceğiniz bağışıklığı yükseltip tüy dökümünü azaltacak bir ürün var mı? Teşekkürler günler dilerim.

3 CEVAP

privacy031
privacy031

974

tüy dökümünde mama markası çok önemli bence. daha önce kullandığım mamada daha fazla tüy dökümü oluyorken şimdiki mamada çok yok.. ayrıca gimcatin macununu sevmiyorsa patilerine sürün. mecbur yalayıp temizleme ihtiyacı hissediyorlar.. zamanla da direkt olarak parmağınızdan alıyorlar. ben öyle yaptım şahsen..

kedilimadam
kedilimadam

114398

Vmp vitamin tüy dökümü için benim edindiğim deneyimlere göre çok etkili oldu. Ama bunun yanında haftada 1 kere furminator tarakla tarıyorum.Vmp yalnızca tüy dökümünün azalmasında değil genel anlamda bağışıklığın güçlenmesinde de oldukça etkili.

gunosari
gunosari

2936

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Bugün kulakları için veterinere gittik.Dayadı antibiyotik iğneyi 3 gün alacaklar maalesef.Patilerine sürmeyi deneyeceğim macunu aklıma gelmemişti biraz ısrar edip vazgeçiyordum yemeyince. Vpm' ye de geçen baktım almadım bir daha inceleyeyim çünkü gimcat iş görmüyor sanırım.Çok teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 584 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR