2,5 Aylık Yavru Köpeğim İçin Vitamin Takviyesi Önerisi

BaturalpBlr
BaturalpBlr

697 Puan

Merhaba, oğlum diş çıkarmaya başladı ve gözlemlediğim kadarıyla buna bağlı olarak ciddi boyutlarda olmayan, kalsiyum başta olmak üzere vitamin eksikliği var. İri bir çocuk, hazır Barf ile besliyorum. Mamanın yetersiz olduğunu düşünmüyorum. Ama her türlü tavsiyeye açığım. Vitamin takviyesi düşünüyorum ama ürünlere hakim değilim. Teşekkürler.

4 CEVAP

theyusra
theyusra

16477

eğer takviye olarak değil de dediğiniz gibi vitamin eksikliği olduğunu biliyorsanız internette satılan hiçbir ürün işe yaramaz, veterinerden almanız gerekiyor ki faydalı olsun. vedavet bu konuda genelde adı geçen markalardan. somon yağı, yoğurt, kefir, bıldırcın yumurtası vs yardımcı olur ama dediğim gibi veteriner hekim tarafından verilmesi önemli. profilinizden de gördüm kendisini felaket tatlı sağlıklı ömürleri olsun inşallah 🥹

BaturalpBlr
BaturalpBlr

697

Dediğiniz gibi en doğrusu veteriner hekim kontrolünde hareket etmek. Sanırım güvenilir bir klinik bulana kadar bekleyeceğim.

blue_hpood
blue_hpood

128183

müthiş sevimli bir şey, vitamin için ben de hekime danışılması taraftarıyım. sadece kral köpek ailesi’ni önermek için yorum yazıyorum, belki ileride köpek arkadaşınızla ilgili sorunlarda size yardımcı olup kolaylık sağlayabilir.

BaturalpBlr
BaturalpBlr

697

Teşekkür ederim, mutlaka inceleyeceğim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 169 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80587 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR