Felicia Mi Britcare Mi

baslikta yazdigi gibi britcare tavuklu mu felicia tavuklu mu icerik okumayi beceremiyorum hangisinin icerigi daha iyi bilen biri cevaplayabilir mi

10 CEVAP

gizmssahinn
gizmssahinn

107482

Felicia genelde ev kedilerine önerilmiyor diye biliyorum

Mmtklndr
Mmtklndr

123907

İki mamayıda kullanmadım ama burda konuşulan konulardan anladığım kadar britcare ishal yapıyor çoğu kediye iyi gelmiyor

Mmtklndr
Mmtklndr

123907

İki mamayıda kullanmadım ama burda konuşulan konulardan anladığım kadar britcare ishal yapıyor çoğu kediye iyi gelmiyor

Mmtklndr
Mmtklndr

123907

İki mamayıda kullanmadım ama burda konuşulan konulardan anladığım kadar britcare ishal yapıyor çoğu kediye iyi gelmiyor

theyusra
theyusra

16477

brit care her yönüyle feliciadan daha iyidir. bi ara ishal yapıyordu ama sonra o sorunu düzelttiler, biz kullanırken de sorun yaşamamıştık. bir tek bir yerde içinde fazla tuz olduğunu okumuştum o yüzden her markada olduğu gibi bunu da uzun zaman kullanmak iyi olmaz.

blgdmryrk
blgdmryrk

606

Tabiki britcare veteriner serisi de var çok kaliteli bi mama ama tavuk yerine somonlu mamalara bakin çünkü kedilerin tavuga alerjisi çıkabiliyor

gunbitmiyor
gunbitmiyor

683

Kedimin alerjisi var. Hills hipoalerjenik kullanırdım eskiden. Fiyatlardan dolayı britcare e geçtik. 2 yıldır daha uygun fiyatlılarda alerjisini tetiklemeden severek de yediği içeriği iyi olan britcare'di bizim için.

Cennet29
Cennet29

123930

Felicianın içeriği Bonacibo ile aynı. Ve bonacibo daha ucuz alacaksanız onu tercih edebilirsiniz. Brit daha iyidir ama bazı kedilerde ishal sorunu cok okudum

Mia_____
Mia_____

2981

Ben feliciayi öneriyorum. Brit çare benim kedimi hasta etti aylardır düzelmiyoruz hem ishal yaptı hem fazla protein var tahıl oranı aşırı az olduğu için kedim kendini yoldu proteini kedilere çok fazla geliyor o mamanın bence . En azından benimkine öyle oldu. Felicia bence kesinlikle daha iyi. Daha fazla et içeriği olması mamanın kesinlikle daha iyi olduğunu göstermiyor. İçindeki her şey orantili olmalı bir mamanın , yoksa kedinin böbrekleri yoruluyor..

blue_hpood
blue_hpood

128292

tahılın bir kedinin beslenmesinde hiçbir yeri yoktur, kedilerin doğada tahıl yemesi yalnızca yedikleri canlı avın midesinde kalan üç beş parça tahıldan ibarettir ki bunun kediye hiçbir katkısı yoktur. günümüzde %100 taze etten üretilen bir mamaya muhtemelen kimsenin parası yetmeyeceği ve satılamayacağı için mali sebeple böyle mamalar üretilmiyor. en kralında %50 taze et var. suzionline sitesine girip bakın, bir kedinin besinsel ihtiyaçları diye. içerik okumak zor değil, en yüksek taze etten gelen protein oranına bakmanız gerek. fırsatınız varsa daha yüksek proteinli ve daha fazla taze et içeren mamalara yönelmeye çalışın ve lütfen su tüketimini arttırın.
ikisi arasında brit care öneririm.
brit içeriği:
taze ördek eti (% 26), kurutulmuş hindi (% 26), sarı bezelye (% 16), nohut (% 10), kurutulmuş elma (% 7), kümes hayvanı yağı (korumalı tokoferoller,% 4), geyik yağı ( % 2), hidrolize tavuk karaciğeri (% 2), pisilyum tohumları ve kabukları (% 2), bira mayası (% 2), keten tohumu (% 1), kuru meyan kökü (% 0,5), kurutulmuş papatya (% 0,5) %), mineraller, kurutulmuş deniz topalak (% 0,3), kurutulmuş kızılcık (% 0,2), fruktooligosakkaritler (% 0,015), mannan oligosakkaritler (% 0,015), yucca schidigera (% 0,008), Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktive (15x10 9 hücre / kg).
maalesef ki üçüncü içerik yine bir baklagil..
felicia


Kurutulmuş tavuk proteini % 35,00, baldo pirinç, mısır, rafine tavuk yağı, bezelye, hamzi unu, karides unu, bira mayası, hidrolize tavuk ciğeri, hamsi yağı, nükleotit maya proteini, mineraller, prebiyotik mannan oligosakkaritler, deniz yosunu, avizeağacı özütü, kızılcık tozu, pisilyum.
taze et yok, et bile yok, yalnızca kurutulmuş tavuk proteini yazıyor, yüzdelikli hâlini de bulamadım. bu kez ikinci sırada doğrudan pirinç var..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 257 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81661 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR