Virbac Kuru Mama

munevver_leo
munevver_leo

4360 Puan

Merhabalar, virbac kuru mamanın güncel fiyatını bilen ve kullanan varsa yorum yazabilirse çok sevinirim. Kedinize iyi geldi mi memnun musunuz ?

22 CEVAP

mehtapkaplan
mehtapkaplan

5436

Virbac markasının güncel fiyatını ve bu markayı kullanan kişilerin yorumunu istemiş soru soran arkadaş. Virbac’ı tavsiye edermisiniz, virbac yerine et oranı yüksek hangi mama önerirsiniz diye sormamış. Biraz mantıklı yanıtlar verelim.

Virbac urinary mamayı geçen ay 900 liraya aldık 3 kilosunu. Son 1 yıldır Acana pasifica kullanmış biri olarak söylüyorum içeriği iyi olabilir ama protein oranı çok yüksek o yüzden benim kedim sindirim sıkıntısı yaşadı ve mesanesinde kum oluşumuna sebep olduğunu düşünüyoruz. Yani veterinerin yorumu öyle. O yüzden bir süre virbac urinary kullanıp proplana geçmeyi düşünüyorum.

mehtapkaplan
mehtapkaplan

5436

Reklam ücretimi 😂 gerçekten nasıl bi kafadasın sen. Akla mantığa uygun yorumlar yap lütfen. N&D kısır planını kullandım , tüy dökümü yaptı ve ishal oldu kedim. Size iyi gelebilir kötü diyemem ama bize iyi gelmedi. Acana Pasifica kullandım memnundum tüm yaşam evreleri için kullanılıyor. Acananın sadece pasifica ürünü iyi bu üründe balıklı. Ben bizzat acana yı 9 ay kullanmış biri olarak yazıyorum. Siz deneyimlemeden acana öneriyorsunuz burada bi mantık hatası var zaten.. Acanadan memnundum ama işinde uzmanlaşmış doktorlar Acana önermediği için Virbac’a geçtim. Gözlemlediğim kadarı ile virbac iyi. İştahla yiyor ishalde yapmadı.

Geçen hafta 1,5 kg virbac baby'i 510 tlye aldık veterinerimizden

yaaamur
yaaamur

2897

benim 2 aylık kedim bile 4 yaşındaki kedimin maması olan Virbac’ı yemeye çalışıyor üstüne bir mama tanımam açıkcası. 1,5kg adult mamayı 450 tlye almıştık biz, güncel fiyatlar artmış durumda

Cemalchief
Cemalchief

12112

Merhaba 3 aydir virbac kullaniyorum, once kisir sonra beyaz oldugu ve deri hastaliklari oldugu icin dermataolgy serisini kullandik, derma daha guzel begenerek yedi yag oranindan dolayi. Simdi virbac her turlu nd den daha guzel bir mama. Acana ve ya orijen kullanmadik ama acana orijen kiyaslamasi haricinde bence en iyi mamadir virbac, ozel bir mama siradan bir mama degil. Birde satici tarafinda cok dusuk karla satilmasi ayri bir iyi

Ziyagiler
Ziyagiler

2058

2 ay önce 1,5 kg virbac mamayı 500 tl.ye aldım, virbactan şaşmam artık. Acana, Nd kullandım onlardan da memnun kaldım fakat artık veteriner dışında aldığım mamaların orijinal olduğunu düşünmüyorum, şüphe edeceğime veterinerden virbac alıp kafam rahat yedircem kedime.

blue_hpood
blue_hpood

128292

acana veya orijen tavsiye ederim

mehtapkaplan
mehtapkaplan

5436

Ben Acana markasından geçtim Virbac’a. Asla değiştirmem artık Virbac’ı.. 7 kg sini nakit ödersen 1.600 ₺ olur dedi veteriner. Kartl ödedim 1.700 aldı

blue_hpood
blue_hpood

128292

içeriğini beğenmediğim için tavsiye etmem. alacağınız mamada mümkün mertebe taze et ve hayvansal protein olsun. acana, orijen, n&d gibi mamalara bakabilirsiniz.

blue_hpood
blue_hpood

128292

bir önceki soruda yazım
virbac yetişkin kedi maması içeriği
Kurutulmuş domuz ve kümes hayvanı proteinleri, Patates nişastası (min. %4), Hidrolize domuz ve kümes hayvanı proteinleri, Bezelye, Bakla kabukları, Hayvansal yağlar, Lignoselüloz, Mineraller, Pirinç (min. %4), Keten tohumu, Pancar küspesi, Bira mayası, Psyllium lifi (Plantago (L.) spp.), Fructooligosakkaritler, Hidrolize kabuklular (kitosan kaynağı), Kondroitin sülfat, Lactobacillus acidophilus.
taze et yok, ayrıca kurutulmuş et bile doğru düzgün yok, kümes hayvanı proteini yazmışlar. virbac önermem, acana veya orijen tavsiye ederim, verebiliyorsanız fazla para verin ama içerisinde taze et olsun.

munevver_leo
munevver_leo

4360

mehtapkaplan yanıtınız için çok teşekkür ederim, 7 kg olunca fiyatı daha uyguna geliyormuş. Kedinize iyi geldi mi ve ne gibi değişimler gözlemlediniz ?

munevver_leo
munevver_leo

4360

blue_hpood cevabınız için çok teşekkür ederim.Orijen ve acana da düşünüyorum ama orijenin kısır kediler için olanını bulamadım. Hangi çeşidini önerirsiniz (kedim balıklı olan mamaları sevmiyor) daha önce kullanmadığım için hiçbir fikrim yok. Ve eğer kedinize kullanıyorsanız iyi geldi mi ve ne gibi değişimler gözlemlediniz?

blue_hpood
blue_hpood

128292

orijene bizzat instagramdan mesaj atabilirsiniz, ben attım. tundra için. tüm yaşam evrelerine uygun olduğunu söylediler.
maalesef orijen kullanma şansım olmadı fakat taze et oranı yüksek olduğu için her kediye iyi geleceğini tahmin ediyorum, ben n&d kullanıyorum, şimdi acana’ya geçmeyi düşünüyorum. tüy dökümü dışında n&d’den memnunum.

Dann
Dann

1176

Acana’dan geçiş yaptım virbac’a virbac bitince Acana devam. Klinik bir durum oluşmadığı sürece Acana Çeşitleriyle devam ederim artık

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 439 Görüntüleme
  • 22 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR