Kedim Mamasını Yemiyor

Yelizthecat
Yelizthecat

872 Puan

Sanabelle kısır mama kullanıyoruz ama kedim açlıktan ölmeyecek kadar yiyor ara sıra da yaş mama yiyor. Mamasını değişmek istiyorum ne önerirsiniz

5 CEVAP

gizmssahinn
gizmssahinn

107482

Advance, N&D, açana gibi mamaları deneyebilirsiniz çok sevilen mamalar hepsi

mehtapkaplan
mehtapkaplan

5436

Virbac kısır somonlu öneririm. Ben bu markaya Acana markasından geçtim iştahla yiyor ve hangi hekime, hangi kedi bakana sorarsanız sorun hepsi Virbac tercih etmenizi önerir.. Virbac yerine Proplan , Hills markasınıda öneririm. Acana veya N&D alırsanız sadece çok para ödemiş olursunuz.

blue_hpood
blue_hpood

128183

protein böbrek sorununa sebep olmaz, mineraller böbrek sorununa sebep olur. ben bu markaları inceledim, hepsinin magnezyum, fosfor, kalsiyum oranları az çok aynı. kademeli geçişle ağır gelme gibi bir durum söz konusu değil. kedilerin doğasında çiğ beslenme var zaten, yani yağ ve protein. bir kedi için piyasada içeriği en uygun mama şu an orijen, acana veya n&d. virbac dediğim gibi taze et içermiyor. hills, proplan gibi mamalar da gözümde krakerden farksız, doğru düzgün et içermeyen, tahıldan aldığı proteini protein diye yutturan tamamen ticarete dökülmüş mamalar. ha en iyisi nedir diye sorarsanız, elbette en iyisi çiğ besleme. yapamıyorsanız yüksek segment kuru mama. suzionline sitesinde bir kedinin besinsel ihtiyaçları başlığını mutlaka inceleyin.

blue_hpood
blue_hpood

128183

virbac içeriği
Kurutulmuş domuz ve kümes hayvanı proteinleri, Patates nişastası (min. %4), Hidrolize domuz ve kümes hayvanı proteinleri, Bezelye, Bakla kabukları, Hayvansal yağlar, Lignoselüloz, Mineraller, Pirinç (min. %4), Keten tohumu, Pancar küspesi, Bira mayası, Psyllium lifi (Plantago (L.) spp.), Fructooligosakkaritler, Hidrolize kabuklular (kitosan kaynağı), Kondroitin sülfat, Lactobacillus acidophilus.
taze et yok, ayrıca kurutulmuş et bile doğru düzgün yok, kümes hayvanı proteini yazmışlar. virbac önermem, acana veya orijen tavsiye ederim, verebiliyorsanız fazla para verin ama içerisinde taze et olsun.
bir de her sevmediği mamada değişim yapmamalısınız, sizinki ciddi oranda yemediği için acana veya orijen öneriyorum. günlük aktivitesini yaptırıp mamayı önüne koyun, 20 dakika içinde yemezse kaldırın. her öğün tekrarlayın. beğenmedi diye değişime gitmeyin.

mehtapkaplan
mehtapkaplan

5436

Sanabelle mamadan Acana veya Orijene geçilmez ağır gelir. Acana ve Orijen birbirinin muadili Şadanlar üretip sunuyor.. Orijen bulursa Orijen alır eğer yoksa Acana. N&D kullanan kedi Acanaya geçer sıkıntı çekmez ama Sanabelle markadan Acana gibi proteini yüksek mamalara geçerse sıkıntı olur. Fazla protein böbrek sorunları yapıyor o yüzden önerilmiyor. Onlar bizim evlatlarımız hepimiz isteriz en iyisini yesin o yüzden para gözümüze gelmiyor ama nihayetinde Virbac , Hills, Proplan gibi markalar bayağı bir ar ge desteği ile üretilen ürünler muhakkak ki bir farkı vardır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 186 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80971 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR