Saldırgan Golden Mi Olur

selekdou
selekdou

175 Puan

merhabalar. 2 yaşında dişi golden sahibiyim, köpeğim ben dahil ısırmadık kimseyi bırakmadı ne yapmam gerekiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

10 CEVAP

FulyaC
FulyaC

1345

Ne zaman ısırıyo ? Yani ne yaptığınızda yada ne durumlarda

selekdou
selekdou

175

durduk yere severken, oynarken

FulyaC
FulyaC

1345

Peki ısırdığı zaman ne yapıyosunuz tepki olarak. :) bi de yaramaz ne zamandır sizinle

selekdou
selekdou

175

ısırdığı zaman genellikle kaçıyoruz çünkü çok korkutucu oluyor yaklaşamıyoruz tepkisiz kalıyor bazen kızabiliyorum :) 2 yıldır benimle.

FulyaC
FulyaC

1345

Isırdığı zaman cezalandırmalısınız. Oyun oynuyosunuz ısırdı diyelimki. Kaçıp oyunu bırakmak yerine ona baya yüksek bi sesle bağırıp kızarak oyunu bırakın.mamasının en azından bi kısmını elinizde yedirmeye çalışın bi süre. Elinizi ısırdığı an yine bağırıp mamayı kesin.durup sakinleşince tekrar deneyin.yumuşak bi şekilde alana kadar üst üste defalarca deneyin.ama güç sizde olmalı kesinlikle

FulyaC
FulyaC

1345

Oynamak istemiyorum o zaman ısırıyım bıraksınlar.Sinirlendim ısırıyım bıraksınlar.kafama dokunmasınlar o yüzden ısırıyım bırakıyolar. Buna koşullamıştır belki kendini :) işine gelmeyince ısırıp istediğini elde etmek. Bu yüzden aksine üzerine gitmelisiniz. Sizin dediğiniz olmalı. Ve bunu günde bi kaç defa değil devamlı yapmalısınız :) 2 sene sonunda zor olucak ondaki yargıları yıkmak ama kolay gelsin :)

FulyaC
FulyaC

1345

Mama çok önemli olduğu için :) oyun oynarken ısırdığında kızıp gitseniz sizi takmasa bile. İş mamaya gelince mecbur kalıcak sizin istediğiniz gibi davranmaya. Ve vaktiniz varsa köpeğinizin ne zaman aralıklatında su içtiğini inceleyin suyunuda kaldırın. Köpeğiniz her susadığında cok az sevin abartmadan onun ısırmasına fırsat tanımadan. Suyunu verin. Ama eğer çok vaktiniz varsa bu su olayını yapın yoksa uzun süre susuz kalmasın :)

FulyaC
FulyaC

1345

Ben her mama saatinde öğrettiğim komutları tekrarlıyorum mesela yaptığında hemen mamasını veriyorum. Fırsata cevirin sizde coğu zamanı. Ama dediğim gibi güç sizde olucak ısırdığında ona doğru bi iki adım atıp bağırın asla geri kaçmayın ve dediğim gibi cezalandırın. Azar işitmeyi çok iyi anlıyorlar bu arada :)

selekdou
selekdou

175

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim umarım başarılı olabilirim :)

BENOGAMZE
BENOGAMZE

78

kesinlikle eğitime vermeniz gerekiyor.
bu çok kez tekrarladığında karakter olarak yerleşiyor ve düzeltmesi çok zorlaşıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 950 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR