Heryere Cis Sorunu: Yardim

Kedianasi74
Kedianasi74

259 Puan

Merhaba, 3 kedim var. Ikisi 4 biri 3 yasinda. 3 yasindaki kedim biraz fazla duygusal. Kiskandigi zaman triplere girip yataga cis yapardi. Ama bu durum.ben ogun evde yoksam ya da kumunu temizlemeyi, taze su vermeyi unutttuysam cok nadir olurdu. Ev degistireli 3 ayi gecti, sorun olmadi. Ama son 1 aydir anlam veremedigim sekilde hareletleri var. Diger kedilere karsi cok agresif, surekli yalanip temizleniyor, islak mamaya bayilan kedi odul mamalari yemiyor, digerleri yerken kuru mamasiyla bilr ilgilenmiyor. 1 ay once armut koltukla baslayan cis maceramiz simdi gunasiri seklinde salon kanepeleriyle devam ediyor. Hatta gecen hagta hizini alamayip bir koseye mesaneyi bosaltmis diger tarafa da kaka yapmis. Iki ayri tuvaletleri var ginde 2 kez temizleniyor, kotu muamele asla yok. Tum kediler disi ve kisir. Sirkeli sularla siliyorum her tur onlemi aliyorum keep offlar sıkıyorum ama bana misin demiyor. Bu arada isareyleme puskurtme degil bildiginizinatla mesane bosalana kadar isiyor. Sagliginda da bir sıkıntı yok, Haftaya hormon testi yapacak veterinerimiz, acaba kisirlastirma ameliyatinda iceride bir parca mi kaldi diye... Şaşkınım, temizlrmekten bitkinim, moralsizim. Keske dili olsa da konussa derdini soylese ben de care bulsam.
Benzer durum yasayanlar lutfen cevap yazabilir mi? Nasil cozum buldunuz, nasil atlattiniz? Hem ke dime uzuluyorum cidden bu surec insani cok yipratiyor, hem de en cok ufakliga, cunku bunca yildir kedilerle yasayip onlari anliyorum dememe ragmen derdi ne anlamiyorum...:( Kedilerde de davranis bozukluklari olabiliyormus, boyle birsey olmasindan da ayrica korkuyorum... Kedili evde kapali kapi olmasindan hic hazetmeyen ve karsi olan ben 3 gundur salonun kapisini mecburen kapali tutuyorum:(( Bu guzelligin psikolojisi nasil düzelecek, yataga kanepeye isemesi nasil bitecek; fikri olan varsa paylassin lutfen...Tesekkurler..
Not: Kumunu da hala kullaniyor yataklari da


3 CEVAP

Elifinkedileri
Elifinkedileri

12691

Aynı sorunu bende yaşıyorum 3 yaş civarı kısır erkek hem kuma gidiyor hemde etrafta neresi denk gelirse çişini yapıyor :( bir çok kez veterinere götürdük ve dışarıya çıkmak istediği için bizi cezalandırdığını söylediler kedim görme engelli haliyle pencere ve balkonlarda ekstra koruma var dışarı çıkmayı çok istiyor babam bazen tasmayla birlikte çıkarıyor ama herhangi bir hastalık bulaşmasından korktuğumuz için içimize sinerek gezdiremiyoruz nasıl bir çözüm bulacağımızı bende bilemiyorum şuan sizi çok iyi anlıyorum insan çaresiz kalıyor :(

aleyn
aleyn

113859

vedavetin davranış bozuklukları için kullanılan bitkisel bi ürünü var, bu ürünü kullanmadım ama firmanın kullandıgım diğer tüm ürünlerinden memnun kaldıgım için deneyebilirsiniz diye düşünüyorum. alta linkini ekliyorum.
kot bayoun link

Kedianasi74
Kedianasi74

259

Kot bayounu cok kullandik fayda etmedi onun uzerinde.. Hatta su an evde ikinayri yerde.petrrmedy bile takılı o da bizim.icin ise yaramadi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 780 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR