Antibiyotik İğne !!!!!!!!

Bebekfabri
Bebekfabri

2050 Puan

Cumartesi günü 8 aylık oğlumun dudağında uçuk çıkmıştı. Pazar günü açık olan tek veterinere götürdüm. Üç tane üst üste iğne yaptı. Birinin antibiyotik, birinin yangısını azaltmak için, diğerininde ne için olduğunu hatırlamıyorum. Eve geldik ama bir süre sonra kaplan en enerjisi, hareketliliği olan yaramaz kedim iki gündür çok halsiz. Sürekli uyku halinde hasta gibi. Üç günde bir, 1 iğne bir hafta uygulanacak dedi. Yarın götürücem yani. Aradım kliniği doktor izinliymiş bu gün. Bu iğneler halsizlik yapar mı? Yaşayan var mı?

4 CEVAP

Bilgos
Bilgos

12248

ben yaşamadım ama bir uçuk için bu kadaar iğne mi yapılıyor ama genelde iğneler halsizlik yapar sonra bir gün tekrar eski haline döner

Bebekfabri
Bebekfabri

2050

Daha da büyüyüp yayılmasını engellemek için dedi. Mama yerken dudağı acıyordu. Biri o yüzden dedi. Ama üçüncüyü hatırlamıyorum. Normalde çok yaramaz. Hiç alışkın değilim onun bu haline :(

Simbat
Simbat

1044

Antibiyotik iğne kedilere ağır geliyor iğneleri bitene kadar halsiz kalacak gibi. Mama miktarını biraz azaltsanız iyi olur bu süreçte.

Bebekfabri
Bebekfabri

2050

Mama konusunda da şu an iştahlı değil zaten.. Yarın bir doz daha vurulacak. Götürmekten vazmıgeçmeliyim bilmiyorum :( Daha da kötü olursa diye korkuyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 686 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR