7 Haftalık Kedim Sürekli Elimi Isırmaya Çalışıyor Vazgeçirmek İçin Ne Yapabiliriz Öneriniz Var Mı?

eda04
eda04

286 Puan

kedimi severken oynatırken hemen elimi ısırmaya çalışıyor. şu an 7 haftalık dişleri çıktığı için mi böyle geçici bir süreç midir ya da yapmaması için ne yapmalıyız?

4 CEVAP

eccakir
eccakir

3113

Bu dönemlerde dişleri kaşındığı için muhtemelen elinizi ısırmıyor arka dişlere doğru kemiriyordur. Bunun önüne oyuncağa yönlendirerek ve kemirebileceği bir şey vererek geçebilirsiniz her seferinde yapmanız gerekiyor. Belki vazgeçmeyecek ama davranış haline getirmesini engelleyebilir. Şuan dişleri küçük can yakmaz ama büyüdüğünde çok can yakıyor size tavsiyem her türlü el oyunundan kaçının.

Fatmacakiir
Fatmacakiir

2197

Kedim suan 8 aylik ama ilk 3 4 ay ayni problem bende de vardi ellerim hep cizik icinde kalirdi ama buyudukce kendisi birakti bu aliskanligini tamamen degil tabiki ama cok azaltti ellerimde hic cizik yok suan

Mischka
Mischka

116595

Küçüklükten doğru yönlendirmek gerek, akıșkanlık edindi mi büyüyünce kendi kendine bırakacak kadar șanslı değildik mesela biz :) 10 aylık kızım, ufakken el ayak parmakları, özellikle biz uyurken çene burun hatta göz kapakları, kulak ne varsa heryerimizi ısırıyordu. Șuan el kol ve çene ısırmaya devam ediyor, sarılıp onu öptüğümde yapmayı en sevdiği șey de gıdımdan bir güzel kapmak ki felaket acıtıyor. Asla tırmalama huyu yok, sinirlendiğinde pati atarken bile tırnak çıkarmaz fakat ısırmalardan kollarım çizik dolu gören herkes tırmalıyor sanıyor, bir bilseler evde kemirgen var :)

eda04
eda04

286

Cevaplarınız için teşekkürler aslında oynatırken değil severken bile hemen ısırmaya çalışıyor. Ben de neredeyse hep topuyla oyuncağıyla oynatıyorum ama elimi uzatınca veya kendisi üstüme atılıp ısırmaya başladı umarım düzelir çok teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 675 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR