Kedi Maması Kokusu Beni Rahatsız Ediyor.

Darwincan
Darwincan

2570 Puan

7 Ocak doğumlu oğlumuzun mama kabında her zaman mama bulunması zorunlu mudur? Koku beni çok rahatsız ediyor. Sabah ve akşam 2 kez versek yanlış yapar mıyız? Denemek bebeğimize zarar versin istemem, tecrūbelerinizi paylaşabilir mısınız?

9 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Yavrular biraz oyun odaklı olduklarından yeme konusunda disiplinsiz olurlar. Oyunun ortasında birden acıkıp yemek yemeye giderler. Bu yüzden en azından 10 aylık olana kadar gelişimleri için sürekli mama bulundurmak tavsiye edilir.


Mama aslında normalde bir tek yerken kokar. Öyle kendi kendine tabakta pek kokmaz (en azından bizde öyle). Acaba mamanın markasında mı sorun var? Çok mu aromalı?

Infernus
Infernus

111806

Bazı mamalar özellikle kitten olanlar yavruları cezbetsin diye yoğun kokulu oluyorlar. Bebek istediği kadar yesin zaten doğaları gereği az az çok öğün yerler. Koku için ise mama kabını en kolay havalandırabileceğiniz odaya koyabilirsiniz. Havalar ısınıyor korunaklı bir pencere kedinizin de çok hoşuna gidecektir.

nyssa
nyssa

1300

ben kedimin mamasının tadına bile baktım:) çok da fena değil hani ,ama kabında bulundurun dilediği zaman gitsin yesin yazık

Simbat
Simbat

1044

Günde 3 kere verseniz daha iyi olur. Sürekli bulunmasına gerek yok

Peri_cann
Peri_cann

2467

Bazı mmamaların kokusundan ben de çok rahatsız oluyorum hatta bir tanesi dokunmuştu baya. Mama değiştirmek istemiyorsunuz galiba ama Advance somonlu ürünleri çok az kokuyor. Bir de benim kedim de alerji sorunu olunca doktor HA mama verdi biraz daha pahalı ama güzel kokuyor kedim de seviyor

yasement
yasement

119858

Proplan jr kullandigimiz en kokusuz mamaydi. Mama kokusunu bir tek ben seviyorum heralde bazen kedimle opusunce yeni mama yemis oluyor hosuma gidiyor.d

Darwincan
Darwincan

2570

Kıyamadım zaten. Ben alışmaya çalışıyorum kokuya. Zaten benden başka evde kokudan kimse rahatsız olmuyor. Büyüyünce belki çözüm ararım, n'apalım??

Darwincan
Darwincan

2570

Royal Canin babycat.. Sanırım sorun mamadan çok benim koku alma duyumda ve İzmir sıcağında.

Darwincan
Darwincan

2570

Pencere fikri denenebilir. Teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 809 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR