Petlebi Ailesine Teşekkürler :)

AyseMia
AyseMia

111368 Puan

Merhabalar, Petlebi'den gelen kedi kumu hediyemiz bugün ulaştı, öncelikle kendilerine bu ince düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz minik kızlarımla. :)


Ben Ultra Care Aktif Karbonlu Parfümsüz Bentonit Kedi Kumu çeşidini tercih etmiştim, markanın her ihtiyaca göre tasarlanmış 4 farklı çeşidi bulunmakta ve bu çeşidinin parfümsüz olması da tercih sebeplerimdendi kedilerimin sağlığı için. Aktif karbonlu çeşidinin içerisinden bir de kürek hediyesi çıkıyor, kum kabına kaç cm kum eklediğinizi 10 cm'e kadar çizelgeli bir şekilde gösteren.


Henüz tamamen deneme şansım olmadı evdeki 2 kum kabımızdaki kumları da yeni tazelediğim için ancak toz oranını anlamak için avucuma alıp geri koyduğumda pek bir toz bırakmıyor gerçekten de vaadettiği gibi toz oranı konusunda şimdiden başarılı görünüyor. Çok toz bırakan kumlar her türlü kendini belli ediyor malum. :)


Ambalajının kutu şeklinde olması da çok şık ve tutacak kısmıyla taşınabilmesi çok kolay. Topaklanması da güzelse ki yorumlardan öyle olduğunu düşünüyorum, tavsiye edebileceğim ve sürekli devam etmek istediğim bir kum oldu. :)


İyi akşamlar diliyor, herkese pati sallıyoruz. :)


1 CEVAP

MrCaju
MrCaju

2499

İyi günlerde, sağlıkla inşallah... :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 205 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR