Ksır Kedi

yeter-35
yeter-35

647 Puan

ARKADAŞLAR KISIRLAŞAN ERKEK KEDİ ÇİFTLEŞİRMİ VEYA ÇİFTLEŞMEK İSTER Mİ ?

7 CEVAP

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Kısırlaştırmassanız evden kaçıcaktır.Erkek kediler dişiler gibi değil çifleştiği gün dahi yeniden çifleşmek için girişimde bulunur yani sonu gelmez bir içgüdü.

yeter-35
yeter-35

647

TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZE :)

Cnsygt
Cnsygt

4873

Benim erkek kopegim kisirlastiktan 2 hafta sonra ciftlesti fakat elbette sperm olmadigi icin yavrularimiz olmadi. Veterinerine sordugumuzda ise hormonlarin kisirlastiktan hemen sonra yok olmadigini bu istegin bir sure devam edecegini ögrendik. Ama kisa sure sonra gecti.

yeter-35
yeter-35

647

KISIRLAŞTIRMAK İSTEMİYORUM FAKAT BAŞKA ÇAREM YOK DİŞİ VE YAVRU BAKMA İMKANIM OLMADIĞI İÇİN MECBURUM ÇOK BAĞIRIYOR KIYAMIYORUM BU HALİNE DE SOKAK KEDİLERİYLE ÇİFTLEŞMESİ ÇOK RİSKLİ BİLİYORUM COK ZO DURUMDAYIZ ARKADAŞLAR:(

alayas
alayas

265

Kısırlaştırmak duygularını en alt seviyeye indirmektir. Dürtülerini tam olarak bitirmek olanaksızdır. İçinde buna dair istek hep olacaktır ancak bu minimum düzeyde olur. Bilindiği üzere de kısırlaştırdıktan sonra yavru beklenmesi imkansızdır.

Elifoo
Elifoo

10743

İster mi bilmiyorum ama istese de yapamaz cunku kisirlastirma denen sey zaten ciftlesmesini ya da karsi tarafi hamile birakmayi engelliyor. Sacma bir cumle oldu ama siz anlamissinizdir :)

050505
050505

2021

bence istemez ama siz yinede veterinere danışın

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 609 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR