Kedimi Kısırlaştiriyorum

MiaDamlaa
MiaDamlaa

4809 Puan

Kedimi kısırlaştırcam o gün içersin de veteriner de mi kalması uygun olur ev demi?

8 CEVAP

Mischka
Mischka

116595

Benim kız bu nisan'ın bașında kısırlaștı. Öğlen saatine doğru operasyonu oldu, o gece klinikte kaldi, sonraki günün aksam üzeri aldık. Gece nöbetçi hekimin gözetimindeydi, ilk bașta zaten tam ayılamamıș oluyor bir șey anlamıyor ben gözetim altında klinikte kalmasından yanayım, sonraki gün artık ayılınca bizimki çok gergindi mamaya suya dokunmuyordu diye eve aldık. Orada kaldığı süreçtr antibiyotik vs si ne gerekliyse yapıldı, vücut ısısını düzenlemesi için küvezde tutuldu.

050505
050505

2021

bence evde daha uygun

Duman3410
Duman3410

4178

Normalde 48 saat kalması gerekiyor veteriner de kesinlikle eve hemen almayın ameliyat olur dikişler açılma ihtimalı yüksek oluyor Kısırlaştırılan kedi herşeyi değişiyor kuru maması yaş maması kısırlaştırılmış mamalardan yemesi lazım biraz size kızacak kediniz :) şimdiden geçmiş olsun.

MiaDamlaa
MiaDamlaa

4809

Teşekkür ederim hepinize :) bende evde kalmamasindan yanayım çünkü kedim çok haraketli bakalım ne olacak :))

Mischka
Mischka

116595

En azından ilk gece klinikte bırakın, hareketlilik konusunda da çok endișeniz olmasın, benim kız zıp zıp top gibi, ninja misalı düz duvarda koșuyor, akıllara zarar bir hareketliliği var. Ben de bu konuda çok endișeliydim hoplar zıplar da kendine zarar verir diye, normalde sürekli mutfak dolaplarının tepesine tırmanıyor, ameliyat sonrası eve geldiğinde bir iki zıplamayı denedi baktı ki canı yanıyor yapamıyor, vazgeçti, bir daha da yeltenmedi. Bu süreçte ona yere polar örtülerle genișçe yumușak bir yatak yaptım, dikiș yerinin acısından uzanırken, oturup kalkarken 5-6 gün kadar süren ağrısı vardı. Hatta kendini asla sevdirmeyen, bebekliğinden beri asla bizimle beraber uyumayan kedi eve geldiği ilk gece sabaha kadar koynumda uyudu. Ilk günler ağladı sızlandı, öpüp koklayıp uyuttum bebeğimi, çok uyudu, kalktı mama yedi uyudu, tuvalet yaptı uyudu, fakat kısa sürede kendini toparladı, 10.gün dikiși alındı ardından cillop :) șimdi aynı enerjiyle devam tut tutabilirsen.

MiaDamlaa
MiaDamlaa

4809

İçimi rahatlattinız gerçekten bende korkuyordum bu durumdan sağolun :)

Mischka
Mischka

116595

Rica ederim, șimdiden çok geçmiș olsun, hemencik iyileșsin yavrunuz :)

MiaDamlaa
MiaDamlaa

4809

İnşallah teşekkür ederiz :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 686 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR