Naturea Mama Büyüklüğü Ne Kadar?

aleyn
aleyn

113859 Puan

merhaba kuru mamada bi değişiklik yapmak istediğim için natureaya geçmeyi düşünürken petcurean go balıklı mamada çok iyi bi indirim yakaladığım ve denemek de istediğim için go!yu aldım. fakat mamalar çok küçük, kedim -ki zaten süper seçici ve yemek yerine mamayla oynamayı tercih eden bi kedi- mamaya direniş gösterdiği bikaç günden sonra yemeyi kabullense de mamayı ağzında tutamıyor, taneler çok küçük oldugundan yerken ağzından dökülüyor resmen. bir de şekli küçük silindirler gibi yuvarlanmaya çok müsait oldugundan mamayı tabağından yere döküp o tarafaaa bu tarafaaa yuvarlayıp peşinden koşturmayı yemeye tercih eder oldu. ayaklarımızın altı full mama haline geldi. şimdi naturea yine alacağım ama o da cat kitten bi mama oldugundan tane büyüklüğünden emin olamadım. kullanan varsa tanelerinin büyüklüğü ve şekli hakkında bilgi verebilir mi acaba, eğer küçükse boşuna para vermek istemiyorum başka mama arayışına gireceğim.

3 CEVAP

pongul
pongul

113342

kendi sitelerinde faq bölümünde orta boyutta taneler tercih ettiklerini yazmışlar link
Q. Are there only medium & large breed references?
A. Naturea has several all-breed diets that respond perfectly to all breeds and sizes needs. However, we opted for an ***intermediate ***kibble size, suitable to all animals, and that fits most breeds. This may not be ideal either for very large animals, or for smaller ones. However, the brand is already developing references with more specific sizes in particular for small breeds.

Kjw
Kjw

2320

Ben Go kullandım evet mini mini yuvarlak birşey ve Now Fresh'de aynı boyutlarda...


Ama Naturea büyük boyutlu şuan onu kullanıyorum,boyutu gayet ideal bence,kalp gibi şekli...Ya da bakışa göre değişir,yanları basık üçgende olabilir:)


Ben memnunum zaten,çok az kuru mama kullanıyorum,kedim severek yiyor...Ama sevmediğim ve eksi olarak gördüğüm şey paketi kilitli poşet değildi,kullanım açısından sevemedim,belki bana öyle denk geldi bütün ürünler öylede olmayabilir bilmiyorum.

aleyn
aleyn

113859

teşekkür ederim cevaplarınız için. ben de az kullanıyorum genelde yaş mama ya da ev yapımı mama yiyor ama kuru mama da mutlaka yemek istiyor gün için de, natureaya bir şans vereyim o zaman..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 881 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR