Dişleri Çekilen Kedi Bakımı

Arkadaşlar merhaba. Bahçede baktığım canlardan biri fib. Onun tedavisi devam ederken dişlerin de kötü olduğunu farkettim. Birkaç gün önce veteriner hekim gaz anestezi ile ameliyatı gerçekleştirdi. Normalde hastalığı sebebi ile yaş mama ve ciğer haşlama , gögüs haşlama tarzı şeyler veriyordum. Ama aynı şeyin olmasını istemiyorum. O yüzden kuru mamaya alıştırcğım. Başına gelen var mı. Ameliyattan ne kadar süre sonra kuru mama yer. Yarın kontrole götüreceğim soracağım ama süreci yaşamış biri varsa deneyimini paylaşmasını isterim. Teşekkürler şimdiden.

2 CEVAP

somnium
somnium

12640

yaşlı kedimin neredeyse tüm dişleri çekilmişti. çekildiği ilk zamanlarda royal canin’in mother and baby’sini kullandık. eğer bahsettiğiniz yavrucak 8 aylıktan büyükse bu mamayı yutarak da beslenir. mama acayip küçük taneli, veterinerimiz önermişti bize. çiğnemesi, kırması gerek kalmasın diye. biz arada köfte, tavuk tarzı şeylerle de destekledik. herhangi bir sıkıntı yaşamadık bu konuda.

Teşekkür ederim. Tüm dişleri çekilmedi şükür. Kuru mamayı d hiç sevmiyorlar. Ameliyat olan kedinin kardeşinin de dişleri kötü. Onu da bugün götürdüm. O da aynı şekilde ameliyata alınacak. Kuru mama şart oldu gerçekten.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 134 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80516 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR