Kisirlastirma Sonrasi Dikisten Gelen Akinti

SSena8202
SSena8202

287 Puan

10 gün önce 8 aylik disi kopegimi kisirlastirdik ,2. Gün sanırım başladı ilk başta rengi kan gibiyken şimdi pembemsi bir renk geliyor ama dikislerin belli bir kısmı var kapanmıyor sanki sürekli akıyor oynadıkça felan ,yemesi hareketleri felan düzeldi eskisi gibi ama dikisin belli bi ufak noktası kapanmıyor 2 kere kontrole gittik bu yüzden ilk igne yaptılar sonra bugün antibiyotik yenileme ve bir krem verdiler ama 10gun sürmesi normalmi bu akintinjn yara resmen kapanmıyor, akinti renginin açılması iyiye işaret diye düşünüyorum ve o bölge çok acımıyor gibi biraz açıyor tabi ama çok tepki vermiyor artık silerken krem sürerken felan ,bilgisi olan varsa lütfen yazsin ;(((

2 CEVAP

MerveDuma
MerveDuma

277

Merhaba, 2 yıl önce benim kedim kısırlaştırıldı aynı sorunu biz de yaşadık. Tedavi+ evde yaraya Baticon sürmemi önerdiler ve birkaç güne düzeldi.

Cennet29
Cennet29

123889

Mrb benim kedimin bacak ameliyatı da bu şekilde akıntı yaptı kapanmadı hatta açıklık büyüdü cünkü enfeksiyon kaptı. Akıntı sarıya dönerse kötüleştiğini anlarsınız. Ama şuan korkacağınız bişey yok kısa sürede düzelecek siz tedavisine devam edin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 189 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80366 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR