Dişi Kedi Kısırlaştırma

KedicikUzum
KedicikUzum

12607 Puan

Ben Trabzon'da yaşıyorum, veterinerim dişi kedi kısırlaştırma 3500 testler 1500 toplam 5 bin lira tutuyor dedi. Kedim tekir yani cins olduğu için daha pahali yapan veterinerler varmış ama Bizde öyle bir durum yok . Sizce de gereksiz pahalı değil mi? Siz son gelen temmuz zammından sonra kedilerinizi ne kadara kisirlastirdiniz?

7 CEVAP

Mmtklndr
Mmtklndr

123907

Fakülte 3000 özel klinik veterineri 2500 tl istedi

Mmtklndr
Mmtklndr

123907

Trabzon’da fakülte var mı? Bir de oranın ücretini sorsanız

Mmtklndr
Mmtklndr

123907

Üniversitelerde Veterinerlik fakültesine bağlı hayvan hastaneleri oluyor kedim hastalandığı zaman oraya götürmüştüm sizde bir araştırın isterseniz

Mmtklndr
Mmtklndr

123907

Hafta içi veterinerlik fakültesini sorup bilgi alın

IIREMMM
IIREMMM

112774

Tam olarak Fakülte gibi değil de üniversitelerin veterinerlik fakültelerinin hayvan hastaneleri olarak geçiyor, örneğin Trabzon'daki üniversitede veterinerlik fakültesi var ise büyük ihtimalle hayvan hastanesi de vardır ama genelde kısırlaştırma operasyonu için yer bulunamıyor ,biz Ankarada yaşıyoruz kedimizi özel klinikte kisirlastirmadan önce Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinin hayvan hastanesine de sormustuk mesela ama randevu ile gün alınıyor ve bulunmuyor genelde ,bir de ücret olarak istenen miktarın içinde uygulanan ilaçlar,tetkikler de yer alıyor aslında en azından biz yaptırırken hekimimiz öyle söylemişti, 5000 TL çok yüksek, testlerin 3500 TL tutması da yüksek bence acaba kendi kafasına göre mi fiyat belirledi, kısırlaştırma ücretleri genelde aşağı yukarı birçok ilde aynı çünkü, şu an 2500 TL olmuş mesela ,bulunduğunuz bölgede başka özel klinikler varsa oralara da sorun muhakkak kara borsa haline getirmesinler bu işi de yani..

KedicikUzum
KedicikUzum

12607

Ben de bir veterinere daha sordun yarın iki yere daha sorcam, 4 bin dedi testlerle birlikte

KedicikUzum
KedicikUzum

12607

Fakülte nasıl.oluyor? Özel klinikte farkı nedir acaba hiç bilmiyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 180 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80757 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR