Kedim Ağzı Açık Bir Şekilde Geziyor

Arietta
Arietta

1188 Puan

Merhaba, dünkü sorumda da bahsetmiştim, bir arkadaşımda kalmam gerekiyor ve kedimi emanet edecek kimse olmadığından onunla geldik. Evi inceliyor şimdilik, fakat şey farkettim arkadaşım oyuncakla oynatırken bi nefes nefese kaldı, hani köpekler gibi ağzını açıp nefes alıyorlar ya öyle. Çok yorulmuştur ve strestendir diye düşündüm. Fakat eve geleli iki saat oldu ve arada hapşırıp yürürken ağzını açıyor yine.
Endişelenmeli miyim? Hemen alışmasını beklemiyorum tabii bir iki hafta daha buradayız, genel olarak bunun dışında da durumu iyi, oyun da oynuyor, etrafta takılıyor öyle sadece bu ağız durumu dikkatimi çekti. Ya da tozdan da olabilir mi, dün de bir kedi varmış evde onun kokusundan olabilir mi?

3 CEVAP

IIREMMM
IIREMMM

112774

Yeni bir ortam olduğu için o ortamı incelerken de bu şekilde davranabiliyorlar,hapşırması da belki tozlu gelmiştir, bir kokudan rahatsız olmuş olabilir

somnium
somnium

12640

o kedi kokusunu alıyorsa streslenmiştir. bu yüzden yapıyor olabilir. farklı bir evde, keşfetmeye çalışıyordur. eğer birkaç saat daha devam ederse veteriner hekiminize sorun bence.

Arietta
Arietta

1188

Birkaç saattir gözlemliyorum, azalarak bitti o durum içim daha rahat şimdi. Sanırım dediğiniz gibi stres ve farklı ortam kokusu, toz vs. kaynaklıydı. Teşekkürler cevaplarınız için 🍓

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 170 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80494 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR