5 Yaşındaki Sokak Kedisi Eve Alışır Mı

Mayrava
Mayrava

181 Puan

5 yaşındaki sokak kedisi eve alışır mı

7 CEVAP

friolera
friolera

860

disariyi ozler mi onu bilemiyorum ama, sokak hayvanlarinin basina tecavuz dahil her turlu pisligin geldigi bir ulkede yasiyoruz. ben de kedimi sokaktan sahiplendim (ya da o bizi sahiplendi emin degilim), bana da hayvan mutsuz olabilir, disariyi ozleyebilir, hapsetmek gibi olabilir (disariya alisik oldugu icin) gibi seyler soylemislerdi. tahmini 3 yasinda ve yine tahmini onceden de ev hayvani olup sokaga birakilmis ya da evinden kacmis bir kedi, 2 aydir birlikteyiz duzenli ve saglikli besleniyor, alerjilerine dikkat ediliyor, herkesten sevgi goruyor, sicaktan, soguktan korunuyor, butun gun bir o yanina bir bu yanina donup, ustune bir de sirt ustu yatip saatlerce huzur icinde uyuyor, uyanikken de miril miril, ya kucaktan inmiyor ya da pacalarimiza dolaniyor, yanlislikla patisine basarim korkusuyla haci yatmaz gibi is yapmaya alistim, galiba kollarim uzadi ˆ-ˆ eger sahipleneceginiz hayvan yumusak mizacli ve insan canlisiysa en azindan sansinizi deneyin derim.

pongul
pongul

113342

karakterine bağlı - alışır çok da iyi olur.

Busnkyz
Busnkyz

54

Benim kedimi bahcede bulduk ve 1 yasindaydi 2 yasina kadar sokakta kaldi sonra tasindigimiz icin tamamen evde kalmaya basladi, hic evden cikmak istemedi,su an 7 yasinda.Zaten 5 yasina geldiklerinde cok hareketli ve disa donuk olmuyorlar,tabii karakterine de bagli fakat ben alisacagini dusunuyorum :)

Reyaura
Reyaura

15210

Alışır benim kedilerimden biri yetiskindi eve aldigimda 2 3 yaşlarındaydi sanirim. Evden cikmak istemiyor cokta mutlu. Mamasi önüne geliyor yumuşak yatagi var huzur içinde uyuyor. Hiç bir hayati tehlikeside yok . Ilgilenen seven insanlar var arkadaşı var. Yetiskin kedi sahiplenmeniz çok hoş. Yavruyken alinca hapsetmis olmuyoruzda yetiskinken alindiginda mi hapsetmiş oluyoruz !

pistan32
pistan32

107013

Yumuşak huyluysa alışabilir.Bizim pistan mahallenin kabadayısı olunca eve ayak uyduramadı malesef

Elifoo
Elifoo

10743

5 yildir sokakta, kendine ait ozgur genis bir alani var. onu eve almak biraz sikintili olur kedi acisindan. Eger cikmasina izin verecekseniz bilemiyorum tabi ama temelli evde olmasi kedi beslemek degil kediyi hapsetmek olur bence

Elifoo
Elifoo

10743

Hayir yavru kedinin disariyla cok uzun bir sure baglantisi olmuyor alisilmis bir duzeni olmuyor bahsetmek istedigim sey buydu. Yoksa yetiskin kedinin bile yasadigi yer guvende degilse ev tabi ki daha uygun bir ortam olur. Kendinizden pay bicin yeni bir yere alismak ya da kurulmus duzenin bozulmasi ne kadar sikintili bir durum..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 841 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR