Kedi Tuvaletinin Yeri Değişecek

Coconutbey
Coconutbey

15150 Puan

Merhaba kedimin tuvalet banyoda duruyor ve banyo kapım hep açık ama şimdi tadilat olcağı için mecburen tuvaleti ordan çıkarıcam birkaç günlük. Kapının önüne koyup kapıyı kapatmayı düşünüyorum kedim bulur dimi bi sorun olmaz insallah

5 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114449

Merhabalar.


Bu değişikliği kumu tamamen değiştirip tuvaletin tamamını temiz kumla doldurduğunuz büyük temizliğe denk getirmediğiniz sürece kumun yerini göstermenize bile gerek olmaz. :) Bunu yapacaksanız da eski kumunun temiz yerlerinden birkaç avuç yeni kumunun üzerine eklemenizi öneririm ki kendi kokusunu alsın. Sonrasında o kumu evin en ücra köşesine saklasanız bile gider ve bulur, bunu nasıl yaptığına inanamazsınız. :)


Bol patili günler dilerim.

somnium
somnium

12640

kediler, içgüdüleri ile hareket ettikleri için rahat bir şekilde bulur ve anlar. siz sadece bir kere onu kumuna götürün, yeterli olur.

Prensesmincir
Prensesmincir

1232

alın kucağınıza kumunu gösterin kendisi anlar zaten.

Coconutbey
Coconutbey

15150

Aslında şüphem yok eminim bulur çok akıllı ama bazı kişilerden duyuyorum ya dışarı yaptı etti diye ondan sorayım dedim teşekkürler cevaplar için :)))

tengrist
tengrist

11583

Kediler dışarıya tuvalet yapıyorsa ya psikolojik ya fiziksel bir rahatsızlığı vardır kolay kolay olacak bir durum değil, normal şartlarda zaten o kumu bulmadan yapmaz tuvaletini.
Kumu da bir defa göstermeniz yeterli hatta göstermeseniz bile @Ketomanya hanımın dediği gibi yaptığınızda kokusundan kendi zorlanmadan bulur zaten

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 168 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR