Oyuncak Önerisi.

somnium
somnium

12640 Puan

merhaba arkadaşlar. bir dahaki ay 1 haftalığına şehir dışına gideceğim. babam, kedimle kalacak. ama gündüzleri çalıştığı için akşam ve gece yanında kalmaya gelecek. gündüzleri kedimin sıkılmaması adına ne gibi oyuncaklar alabilirim? birkaç oyuncağı da var ama çabuk sıkılıyor. kedi tüneli, dönme topu, uçan kelebeği bunlarla sadece birkaç kez oynayıp bir daha yüzlerine bakmadı. genelde benim oynatmamı istiyor. gündüzleri genelde uyuyor olsa da sıkılsın istemiyorum. bu yüzden önerilerinizi bekliyorum.

12 CEVAP

Cennet29
Cennet29

123894

Kediler sıkılıyo evet o yüzden oyuncakları sürekli ortalıkta bırakmayın. En cok oynadığı dışındakileri kaldırın. Bi kaç gün sonra cıkarıp oynatın sonra yine kaldırın. Bu şekilde oyuncaklara olan ilgisi kaybolmuyo. Pinpob toplarını parkelere yuvarlarsanız peşine koşmayı cok sevecektir. Diğer top oyuncaklar aynı tadı vermiyo pinpon topu hafif ve zıpladığı için kedimin en sevdiği oyuncağıydı

Ketonmanya
Ketonmanya

114401

Merhabalar.


Google'a 'USB şarj edilebilir otomatik yuvarlanan top' yazıp aratırsanız pembe, mavi ve yeşil renklerde şarjlı bir top bulacaksınız. Ben kullanmadım ama çalıştığım yerden bir arkadaşım alıp bana şiddetle tavsiye etmişti. Bildiğimiz top ama bataryası sayesinde kendiliğinden yuvarlanıyor. Kediniz de topu atan biri varmış gibi peşinden koşturuyor. Duvara ya da bir engele çarptığında yön değiştiriyor. Ayrıca uyku modu da var, kediniz sıkılıp da oynamayı bırakırsa o moda geçiyor, kediniz bir pati attığında yeniden aktifleşiyor. Eğer fiyat olarak bütçenize uyuyorsa deneyebilirsiniz. Şarjı bittiğinde de babanız evde olacağı için doldurabilir.


Eğer böyle bir imkânınız yoksa da kedinizin merak edeceği, daha önce hiç görmediği oyuncaklardan alabilirsiniz. Merak duygusunu giderene kadar idare edecektir. Bir de babanız akşamları onunla ilgilenir, sevdiği oyunları sizin oynattığınız şekilde oynatırsa endişelenmenize hiç gerek kalmaz. :) Zaten bu sıcaklar böyle devam edecek ve gündüzleri kediniz kendine gölge bir yer seçip uyumaktan başka hiçbir şey düşünmeyecektir.


Bol patili günler dilerim. :)

Minminik
Minminik

13975

pipet ve pinpon topu bizimkinin 2 vazgeçilmezi, ayrıca yumuşturulmuş tuvalet kağıdı
ekonomik benim kedi.

somnium
somnium

12640

@ketonmanya öneriniz için ne kadar teşekkür etsem az! yazdığınızı görünce sipariş ettim ve kedim çok sevdi. tek sorunu 1-2 saat dayanıyor şarjı. lakin gündüzleri çoğu vakit uyuduğu için sorun olmayacak diye düşünüyorum. tekrardan teşekkür ederim!

somnium
somnium

12640

@minminik ahah, sizin kedi bayağı ekonomik yahu! lakin bizimki pipete ilgi göstermiyor. birkaç defa oynatmaya çalıştım, sıfır ilgi. zaten plastik pipet kullanımını da bitirdik, çevre için. tuvalet kağıdını benimki de çok seviyor ama banyodan çalma kısmını. :d zulasına götürdükten sonra yüzüne bakmıyor bir daha.

somnium
somnium

12640

@cennet29 bu öneri için de teşekkür ederim. oltası var, oynadığımız zaman çıkarıyorum. her gün sabah bir akşam iki saat olmak üzere üç saat oynuyoruz, ondan da sıkıldı gibi. ama farklı oyun türleri geliştirmeye çalışıyorum. yatağın altına saklayıp sallıyorum ya da kapının arkasına koyup sallıyorum, bu sayede tekrar ilgisini veriyor.

aycylmz
aycylmz

14295

Vantuzlu oltalar var ben kapıya astım gidip geldikçe vuruyor bir tane eski ilgisi kalmadı ama tek başına oynayabileceği bir oyuncak olması açısından farklı bir seçenek olabilir kediniz için.

Ketonmanya
Ketonmanya

114401

Aaa gerçekten mi? İnanın çok sevindim. Güle güle oynasın ponçiğiniz. :)

Ahudr
Ahudr

11476

Sensörlü top tavsiye ederim

Minminik
Minminik

13975

Burdaki oneri sonrasi sensorlu toptan aldim enfazla yarim saat dayaniyor top bizimki cok ilgilenmedi yatip oynayan topu izlio yine hüsran

Kedilerin oyuncakları umursadığını sanmıyorum :)
En azından benimkine ne oyuncak alsam asla umrunda olmaz. Ancak önüne bir toka ver, çorap ver, pet şişe kapağı ver...Bakın saatlerce nasıl da oynuyor.
Ancak bu gibi küçük nesnelerin yutulamaz olmasına dikkat etmemiz lazım. Lastik tokayı bile yutuyorlar, bilginize.

Linasuna
Linasuna

617

Biz eşimle çalışıyoruz evde gündüz kimse yok gecede geç geliyoruz 5 aylık kedim problem olur dedim ama olmadı sadece gece enerji patlaması oluyor eşimle izin günlerimiz aynı değil haftanın 5 günü yalnız senin anlayacağın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 347 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80662 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR