Kedi Tırnağına Dayanıklı Kumaş?

mrssekola
mrssekola

2887 Puan

Tırmalama tahtamız halımız var tabii ama doğası gereği koltuklara da tırnaklarını geçiriyor benimki. Tüllere de zarar verdi hep. Koltuklarım için dayanıklı kumaş var mı? Ve stor perdeleri de yırtıyor mu bu yaramazlar? Mobilyaları nasıl korurum?

11 CEVAP

IIREMMM
IIREMMM

112777

Dokusuz nubuk kumaş çok öneriliyor genelde dokulu,örme kumaşları tırmalamaya yatkın oldukları için.Kadife,süet ve mikrofiber de olabilir kaygan yapıdalar çünkü.

Mmtklndr
Mmtklndr

124009

Koltuklarımızın kumaşı kadife bizimkide çok uğraşıyor ama daha parçalayamadı. Perdelere bizde çare bulamadık iki perde parçaladı

aycylmz
aycylmz

14345

Kadife ve tay tüyü koltuklarıma hiçbir şey yapamıyor ama keten olanlar mahvoldu tabi, tüller de aynı şekilde.stor perde daha dayanıklı olabilir ama çok tırmalıyorsa ona da zarar verebilir.

AhsenAise
AhsenAise

117695

Yeni evimizin yeni tülleri sizlere ömür)))
Koltuklar yukarıda da bahsi geçtiği gibi onlara tırmalama keyfi yasatmayacak kumaştan olunca yaklasmiyorlar.
Bütün canavarliklari genellikle 1.5 yaşına kadar,azıcık sabır

Cennet29
Cennet29

124614

Birtek benim kedim perdelere atlamıyo sanırım 😂😂🤣 koltuğun bazı kısımları rahmetli oldu tabi. Tırmala tahtasının suratına bakmadığı için koltuğu hallediyo. Tay tüyü pürüzsüz mobilya tercih edebilirsiniz perde olarakda stor.

Cennet29
Cennet29

124614

Birde 2. Elden deri, yada güzel tırmalanacak kumaşlı bir sandalye alıp ona özel tırmalama sandalyesi yapabilirsiniz olarak baş köşeye koyabilirsiniz 😂

mrssekola
mrssekola

2887

Tüm cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim. Senelerdir petlebi kullanıcısıyım. Şuan siteden max verimi aldım :) Kadife kumaş için söyleyeyim yırtamıyor ama yatak başlığım tırnak izi dolu :( İp perde tavsiyesi için ayrıca teşekkür ederim böyle bir şey olduğunu bilmiyordum çok mantıklı. Önerilerinizi dinleyeceğim :) Hepinizin pisiciklerini öpüyorum.

anti_duayen
anti_duayen

927

Baby face denilen bir kumaş türü var.. Tırmalamalara karşı çok dayanıklı olduğunu söylüyorlar..

Minminik
Minminik

14131

Merhaba,
kedi özellikle tek bir bölgeyi tırmalıyorsa şeffaf pleksi gibi plastik kapıt gibi şeyleri koltuğa sabitliyorsunuz ve kedi daha tırmalayamıyor o bölgeyi.


google a kedi tırmalama önceyici şeffaf plastik gibi yazarsanız bulursunuz linki ekliyorum aaradaki boşlukları silin


www. *********** . com /roe-cat-panther-armor-premium-kedi-tirmalama-onleyici-seffaf-non-toxic-45-x-25-cm-pm-HBC00000N0UZP

Minminik
Minminik

14131

h e p s i b u r a d a

Ketonmanya
Ketonmanya

114869

Merhabalar.


Bizim koltuklar da tay tüyü. Eskiden öyle değildi ama biz de bu sorundan dolayı tay tüyü kaplattık tüm koltuk takımımızı. Koltukçularda sıvı tutmayan kumaş olarak da geçiyor, ayrıca kedinin tırnağını geçiremeyeceğinin de garantisini vermişti koltukçu, dediği gibi de oldu. :)


Tül perdelere ise maalesef yapabileceğiniz bir şey yok. Annem yılda iki kez perdeleri komple değiştirir. Ben ise evimde ip perde kullanıyorum. Google'da ip perde olarak aratırsanız görsellerde çıkar. Onlara tırmanamadıkları gibi aynı zamanda ipleriyle oynuyorlar da kendi kendilerine, bir taşla iki kuş vurmuş oldum yani. :) Aslında sadece beğendiğim için almıştım ama yan etki olarak böyle güzellikleri de oldu.


Bol patili günler dilerim. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 318 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR