Tuvaletini Kuma Yapar Mı?

Irmaakk
Irmaakk

421 Puan

Öncelikle merhaba, iki buçuk aylık normalde bahçede beslediğimiz bir yavru kedimiz var. Hafta sonu Antalyaya tatil için gideceğiz ve kediyi tek başına burda bırakamayız. Normalde bahçede kaldığı için tuvaletini toprağa yapmaya alışkın fakat gideceğimiz yerde bahçede bırakma imkanımız olmayacağı için mecburen evin içinde kalacak. Kum kabına kumunu koysam onu da kabın içine koysam tuvaletini oraya yapması gerektiğini anlar mı yoksa ne olur ne olmaz yanıma toprak almalı mıyım?

3 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114456

Açıkçası bu konuda hiç bilgim yok. Ama kediniz için buna ihtiyaç duyacağınızı hiç sanmam. Götürür götürmez kumuna koyun, patilerinden tutarak siz eşeletin kumu. Dediğim gibi bir de içinde kendi idrarına ait bir koku bulunursa artık orayı tuvalet belleyecektir zaten. :)

Ketonmanya
Ketonmanya

114456

Merhabalar.


Kumu tertemiz olursa oraya yapması gerektiğini bilemeyebilir. Gitmeden önce oraya götüreceğiniz kuma çişini yapmasını sağlayabilirseniz işiniz çok kolaylaşır. Böylece içinde kendi idrarının kokusunun olduğu kumu kullanması daha muhtemel. Eğer bunu başaramazsanız da bahçenizden 1-2 avuç toprak alıp kumun içine karıştırabilirsiniz ama bu son çözümünüz olsun derim. Çünkü bahçe toprağının içinde her türlü virüs ve bakteri mevcut, evin içinde kalması genel sağlığınız açısından çok uygun olmaz.


Bol patili günler dilerim. :)

Irmaakk
Irmaakk

421

Cevabınız için teşekkür ederim, bir soru daha soracağım belki biraz saçma olacak fakat köpekler için tuvalet eğitim sıvıları var damlattığımız yere tuvaletlerini yapmaları için. Kumuna onlardan damlatsam sizce bir etkisi olur mu?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 164 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81324 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR