Yaş Mama Bozuk Mu ?

munevver_leo
munevver_leo

4360 Puan

merhabalar, kedime petzzhop denen yerden yaş mama aldım. Ama mamalar elime çok kötü bir şekilde ulaştı ve görüntüleri çok kötü. Markası schesir petit delice daha önce bu serisini almamıştım görüntüsünü bilmiyorum ve son kullanma tarihi yakın.Fotoğraflarını yüklüyorum sizce bozuk mudur?


11 CEVAP

Emirrckr
Emirrckr

13407

Sıcakta beklemiş gibi sanki.
Hafif bi sulanma ve erime olmuş normalde daha katı bir mama biz kışın almıştık kedimiz ameliyat olduktan sonra,severek yemişti.
Gerçekte de görüntüsü kapak tasarımındaki kadar güzel değil ama yine de memnun kalmıştık biz.

Linahan
Linahan

1026

İsterseniz açmadan önce firmaya mesaj atın. Böyle bir şüphem var olası bozuk ürün çıkma ihtimalinde nasıl bir yol izleyeceksiniz diye sorun..

Patilicns
Patilicns

3221

Firmaya ulaşmalısınız bende bu markayı kullanıyorum fakat hiç böyle bir görüntüye rastlamadım

Emirrckr
Emirrckr

13407

Bencede iade edin,
Yaş mama konusunda skt ye dikkat ederim ben,yakınsa çok verme taraftarı değilim.
Birde sizin mamanız büyük ihtimalle kargoda vs. uzun bir süre sıcakta beklemiş gibi duruyor.

ya ben de bu mamalara bakıyordum alacaktım farklı ve uygun fiyatlı görünce iyi ki bunu paylaştınız da boş yere uğraşmadım. tüketim tarihi yakın mamadan da nefret ediyorum geçen nutri feline yakın tarihli sığırlı gelmiş normalini de bilmiyorum nasıl olduğunu, nokta nokta bi şeyler vardı kötü kokuyordu attım param boşa gitti iade de edemedim açıp salaklık edince. iade konusunda sıkıntı yaşamadınız değil mi firmayla

munevver_leo
munevver_leo

4360

@whereisthepo0p iyi akşamlar, maalesef gerçekten sinir bozucu bir durum sonuçta para verip alıyoruz. İade nedeni olarak ürün hasarlı geldi işaretlemiştim iade reddedildi diyor mail atmam için adresi koymuşlar. Mail atacağım umarım geri alırlar yoksa verdiğim bütün para çöpe gidicek.

:/ şikayetvara yazın sonuç alınmazsa ben yazıyorum her şeyi oraya şu ekonomide gerçekten tahammülüm olmuyor çünkü flaş indirimden bir şey aldığım zaman başka bi ürün gönderilmesine falan katlanamıyorum iade bile alsam paramı aldığım fiyattan yeniden alabilme şansım kalmıyo zaten. çok can sıkıcı umarım verirler hemen iade paranızı.

munevver_leo
munevver_leo

4360

@whereisthepo0p öneriniz için çok teşekkür ederim eğer iade almazlarsa dediğiniz gibi yaparım. Çok haklısınız zaten her şey aşırı pahalı böyle gelmesi de insanı üzüyor. Mail attım umarım geri alırlar. Alıp almadıklarını yine buraya yazarım.

munevver_leo
munevver_leo

4360

Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim.Görüntüsü çok kötüydü ve tarihi yakındı o yüzden iade edicem sonrasında da arayıp durumu bildireceğim.

munevver_leo
munevver_leo

4360

@Emirrckr skt bana göre de çok önemlidir.Hem tarihi yakın hem de görüntüsü baya kötüydü. Maalesef kargoda bekledi gelmesi uzun sürdü.

munevver_leo
munevver_leo

4360

Merhabalar, güncelleme yapıyorum. Akşam mail atmıştım ve geri dönüş yaptılar.İadeyi kabul etmişler ben de bugün kargoya vereceğim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 306 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR