Royal Canin Neutered Ve Renal Açık Mama

Catsusam
Catsusam

3161 Puan

Merhaba. Bu sitede aktif olanlar bilir kedim 3 hafta kadar önce ani gelişen böbrek yetmezliğine yakalandı. Şu anda çok daha iyi. Biraz normalleşme başlayınca özel mamaya geçtik. Daha önce urinary problemi olduğu için Royal Canin Neutered mamayı 8 kiloluk almıştık. 7 kilo olduğu gibi kaldı hasta olunca. Skt Si 11. Ay. Ek olarak hasta olduktan sonra aldığımız 2 kg Royal Canin renal mamayı hiç yemedi. Skt Si Ocak 2024. Şu anda başka bir marka renal mama yiyiyor sadece. Eğer bu iki mamayı almak isteyen olursa uygun fiyata vermek istiyoruz. Eğer bu şekilde ücretli mama vermek sitede yasaksa yayından kaldırabilirsiniz ilanı. Teşekkürler.


3 CEVAP

melikecgc
melikecgc

739

fiyatlarını öğrenebilir miyim? benim kedimde idrar yolu problemi yaşadı maddi açıdan çok zorlanıyorum veteriner maması almaya 🥹

Catsusam
Catsusam

3161

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. İzmir'deyseniz elden teslim edebilirim. Diğer şehirler için kargo ücreti eklenince benden almanız pek mantıklı olmayabilir. 7 kg 1.100tl, diğer 2 kg renal 500 TL olarak vermeyi düşünüyorum.

Catsusam
Catsusam

3161

Maalesef artık mamalar da tedavilerde de çok masraflı. Eskiden olsa bu bendeki mamaları ücretsiz verirdim ama artık yetişmek hepimiz için çok zor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 185 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80872 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR