Season 2: İkinci Kediyi Aldık

Lokumhn
Lokumhn

1010 Puan

Önceki duyurularımsa görenler olacaktır. Eve sokaktan bi calico getirmiştim
Calico dişi, şuan 2,5 aylık. ısırıyor ve felaket oyuncu, avcı


Isırmasının sebepleri, muhtemelen anneden erken ayrıldı öğrenemedi. Oyun yapıyor, dişler kaşınıyor, bir de avcılık iç güdüleryle pusuya yatıp çeşitli oyunlar (?) vs vs


İkinci kedi şuan odada karantinada. 2 aylık erkek, sarı tekir. Çok sakin. Kendini sevdirmekten başka hiçbir derdi yok. Ne ısırıyor ne tıslıyor. Sadece odaya girer girmez, sırtüstü yatıp göbeğini açıyor gel beni sev diye:) bir de ensesini evirip çevirip avcuma sokmaya çalışıyor. Kafasını okşamam için. Güzel oğluşun başka hiç bir derdi yok. Annesyle büyümüş olan yavruyla annesiz büyümüş yavrunun farkı çok çarpıcı. Aynı insan yavrusu gibiler….


Benim zilli calicom, bunu görünce tabi bir tısladı, tüylerini dikti.
Bunları bir araya getirdiğimde, dişi calicom bu sarı yavruyu, ısırarak, oyun yapıyorum sanıp, pusuya yatıp onu ürkütür mü, ennn önemlisi onun huyunu değiştirir mi?

1 CEVAP

ikisi de yavru bırakın güreşsinler karantina süresi bitince fşkhdkhdhk kimse kimseden korkmaz çok çabuk adapte olurlar. kendini korur rahatsız edilince sessiz kalacağını sanmıyorum size karşı huyu değişmez ama kedi olurlar işte dşkglhfd bence oynamaları güreşmeleri daha güzel.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 158 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR