Kedimi Isırıyorum

KayrAa5
KayrAa5

170 Puan

Kedimi ısırıyorum ama hiç sesi çıkmıyor hatta bazen hoşuna gidiyor gibi duruyor özellikle kulağını ısırdığım zaman mayışıyo. Kedim çok sessiz bir kedi acaba sevdiği için mi sesini çıkarmıyor yoksa sessiz bir kedi olduğu için mi sesini çıkarmıyor? Ama şu fotoğrafa bir bakin kim bu göbeği ısırmak istemez ki??


7 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128411

Isırmanız önemli değil ama traş ona yaptığınız en büyük kötülük.

IIREMMM
IIREMMM

112774

Son derece katılıyorum tıraş ile ilgili yoruma, daha bugün sabah petlebiye yazılan tıraş sonrası mantar benzeri dökülmeler olduğu ile ilgili bir soruyu cevapladım, bilinçlenmeye ve bu konuda okur yazarlığımızı geliştirmeye çalışalım.Kediler sıcaklarda serinlesin diye ya da mevsim geçişlerinde çok tüy döküyor diye tüyler tıraş ettirilmez! Lütfen yapmayalım.

Cennet29
Cennet29

123914

Kedinizi lütfen bir daha traşlatmayın.


Bende kedimin poposunu acıtmadan şamarlıyorum 😁 aşırı hoşuna gidiyo yere yatıp kuyruk sallıyo devam edeyim diye

mei
mei

4603

Burada uc bes kez soru cevap kismina baktiginizda bile kedinizi traslatmamaniz gerektigine dair bir yoruma denk gelirdiniz ya. Herkes basbas bagiriyor bunu. Keske yapmasaydiniz.

KimJeongguk
KimJeongguk

122045

Yorumdakiler haklı demeden geçemeyeceğim. Traş ile ilgili bende sizi uyaracaktım ama konunun başlığı bu olmadığı için vaz geçmiştim ama diğer arkadaşlar bilgilendirmişler. Hazır bu başlığın gündemi bu olmuşken bende değineyim. Lütfen kedinizde deri hastalığı ve açılmayacak derecede kıtık problemi yok ise kesinlikle traş ettirmeyin. Bu durum sizin keyfinize kalmış bir şey değil. O kedidir ve tüy döker, kedi dediğin tüy dökecek. Sizin o kediyi tüy dökmesini kabul etmiş bir şekilde sahiplenmeniz gerekiyordu. Traş ettirerek tüy yapısını, cilt kalitesini her şeyini berbat etmiş oluyorsunuz kedinizin. Kedilerin tüyleri kışın soğuktan yazın sıcaktan korur bunu asla unutmayın. Kedinizi düzenli tarayarak hem kıtık problemlerinin önüne geçmiş olursunuz hemde tüylerinin çoğu etrafa saçılmadan toplayıp atmış olursunuz. Lütfen bu konuda kendinizi bilinçlendirin.

KayrAa5
KayrAa5

170

Gerçekten kedileri traşlatmanın zararlı olabilceğini hiç düşünmemiş ve araştırmamıştım. Yapmadan önce araştırmam lazımdı. Teşekkür ederim bilgilendirici yorumlarınız için birdaha böyle bir şey yapmamam gerektiğini öğrendim.

KimJeongguk
KimJeongguk

122045

Bende yanaklarını ısırıyorum hiç kızmıyor. 😄 Eğer acısaydı tepki koyardı merak etmeyin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 226 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR