Kedi Dogum Sonrasi Tuvalet Sorunu

rufus
rufus

676 Puan

kedim 4 yavru dogurdu ve dogumunu tamamlayali yaklasik 18 saat oldu fakat hic tuvaletine yapmadi. bu normal midir? tesekkur ederim.

6 CEVAP

kedilimadam
kedilimadam

114398

Tuvaleti yakına bir yere koymalısınız.Mümkünse yavrularıyla kaldığı odada görebileceği bir yerde olmalı.Bazı anneler yavrularını görüş alanından çıkarmamak için fiziksel ihtiyaçlarını gidermekten kaçınabiliyor.

rufus
rufus

676

yavrusulariyla yattigi yer, tuvaleti, mamasi suyu ayni oda icinde. bol su icti gun icinde+yas mama ve yogurt takviyesi de yaptim kuru mamayla kabiz olmasin diye. az once de tuvalet kabini yikayip temizledim, yeni kum koydum. bakalim bu sefer yapacak mi... cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin:)

emlgvn
emlgvn

352

Sokak kedisi doğum yaptı binaya aldık güvende doğum yaptı sağlıklı 3 tane yavrusu var ama bugün 3 gün halen tuvaletini yapmadı.. Sizinki yapmış mıydı, çok zaman geçmiş ama araştırıyorum hiç doğum sonrası tuvalet yapamama diye bir şeye rastlamadım..

Dodododo
Dodododo

4

Benimde kedim doğuralı 3 gün oldu ama hala tuvaletini yapmadı ne yapabiliriz

ebrarp
ebrarp

4

benimde kedim doğum yaptı. 3 gündür tuvaletini yapmıyor. çözüm bulan var mı?

BusraLuti
BusraLuti

3386

Belli bir süre yavrularını bırakmamak için tuvalet yakınında olsa dahi yapmıyorlar en azından bizde öyle oldu. İlk zamanlar hiç yalnız bırakmıyordu bu yüzden mamasını da çok az yedi tuvalete de çıkmadı. Daha sonra hepsi tekrar düzene girdi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 12932 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR