Köpeğim Kendine Gelmiyor...

Louldina
Louldina

245 Puan

Merhaba öğlen saat 2-3 gibi köpeğimi tıraş ettirmiştik ve bunun için veterineri terier cinsi köpeğimize iki kere sakinleştirici yaptı. İşlem esnasında kan kustu ve bunu işlem sonrasında da devam etti. Vererineri olabilir demişti. Fakat köpeğim işlem bittikten sonra inlemeye ve sesli nefes alıp durmaya başladı ki bu, şu saate kadar geçmedi. Doğru düzgün yürümüyor, yüzümüze bakmıyor ve hiçbir şey yiyip içmiyor. Arada kusacak gibi sesler çıkarıyor, o sesli nefes alma olayı artıyor. Gerçekten çok endişeliyim ama bunlar normal tepkiler mi bilmek istiyorum, yardım ederseniz çok sevinirim.

3 CEVAP

Louldina
Louldina

245

İlk defa köpek sahibi olduğumuz için haliyle veterinerlere güveniyoruz, köpeğin neyde nasıl tepki verdiğini bilmiyoruz. O yüzden gelip buraya danıştım zaten. Bir daha asla tıraş ettirmem kesinlikle, ne hale geldi köpeğim. Başka bir veterinere götüreceğim o halde, yorumlarınız için teşekkür ederim

Reyaura
Reyaura

15210

Sakinlestirici igneden sonra kan kusan köpek ilk defa duyuyorum bunun neresi normal . En kısa sürede başka bi veterinere goturmelisiniz yazık hayvana.

zuhall
zuhall

10265

arkadasim bukadar da saf olmayin ya.
nefes almasa veteriner normaldir dese inanacaksiniz.
belli ki komplikasyon olustu,dozu fazla geldi kopekte yan etki yapti ilac.
veteriner onu o halde nasil eve yolladi aklim almiyor. baska veterinere gitmeden once oraya gidin hesap sorun, kopegime bisi olursa sizi dava edrcegim deyin hakkinizi arayin.
ve mumkunse bir daha kopeginizi tras ettirmeyin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 658 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR