Kedim Fazla Su İçiyor

Tuanaalsk
Tuanaalsk

3538 Puan

Arkadaşlar merhaba bana kedim fazla su içiyor gibi geliyor internetten biraz araştırdım korktum açıkcasi olması gerekenden fazla su içtiğini nasıl anlarım korkmalı mıyım lütfen yardım edin

9 CEVAP

gizmssahinn
gizmssahinn

107482

Kaç ml içiyor mesela? Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum eğer içtiği suyu geri kusmuyorsa bence tam tersi su içmesi çok iyi bir özellik onun için birçok kedi su içmeyi sevmez biliyorsunuz. Fazla su içiyor olması böbrekleri için de çok iyi

enopro12
enopro12

761

Karaciğer hastalık belirtisi olabilir diyor ama bu havalarda bence normal gibi geldi. Bana...

Simbaloski
Simbaloski

848

Bizimkide çok fazla su iciyordu musluktan kana kana resmen, karaciger enzimleri yüksek çıktı, bağışıklığı da düşüktü, dilerseniz biokimya kan tahlili yaptırın, korkacak bisi yok ama paniklemeyin .

Patilicns
Patilicns

3221

Havalar çok sıcak normalden biraz fazla içiyorlar suyu

Ne güzel işte...Kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum. Özellikle böyle havalarda ve hareketli bir kediyse suyu çok içmesi onun için daha iyidir. Bu şu anlık bir durum mu yoksa hep mi böyle bunu gözlemlemelisiniz. Sürekli böyleyse bir veterinere danışın ama şimdilik bir şeyse havaların etkisi olmalı. Ayrıca neye göre çok olduğunu düşünüyorsunuz? Ölçüm mü yapıyorsunuz yoksa göz kararınıza göre size öyle geliyor olabilir mi?

Bu yıl candan bezdirircesine sıcaklarda biz mücadele edemiyoruz o gariplerim napsinlsr bence sıcaklıktan dolayı

AyseMia
AyseMia

111368

Biz de daha çok su içsin diye takla atıyoruz evde, enjektörle içiriyoruz ml ml... Özellikle yazın içsinler içebildikleri kadar yahu! :) Hadi kış mevsimi olup suya aşırı düşkünlüğü olsa neyse diyeceğim.

Ahudr
Ahudr

11636

Hangi mamayı kullaniyorsunuz ? Ve fazla ictigini dusundugunuz olcu nedir mesela bir kase mi iciyor iki kase mi nedir ? Eger aşırı tuketim varsa direk veterinere gidip kan ve biyokimya baktirmaniz gerekir beklemeden.

PofudukLeo
PofudukLeo

4426

Yanlış biliyorsam düzeltin ancak normalden fazla su tüketimi karaciğer ve böbrek rahatsızlığı işareti olarak da yorumlanıyor. İmkanınız varsa biyokimya testi yapılmasında fayda var.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 235 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR