2. Kedim Minnak Maya, 1. Kedimi Benden Çaldi..

Breda
Breda

3721 Puan

Herkese merhaba arkadaslar.. Bu paylasim soru sormaktan çok sevincimi sizle paylasmak istedigim icin yaziyorum en cok da.. 2. Bir kedimiz oldu gecen hafta.. Ve 3. Gün kedi evine pembe panjurlari taktilar.. Ilk kedim disi kisir 8 aylik mimisim yeni gelen bebeği hemen 3. Gün kabul etti.. Hem de ne kabul etmek.. Hiç dogurmamis olmasina rağmen bebegi sürekli emziriyor.. Bütün bakimlarini yapiyor.. Sabahtan aksama lohusa gibi kedinin yaninda yatiyor.. Bizi unuttu valla.. Bu çok guzel bir duygu.. Aksama kadar onlari seyretmekle geçiyor zaman diyebilirim..
Bu kadar mutlu olmuşken bir taraftan da merak icindeyim.. Bebek büyüdükçe normale dönerler mi acaba.. Su an dünyaları 2 kişilik.. Ben hizmetli..


8 CEVAP

Cathorn
Cathorn

12106

Çok tatlılar -

Breda
Breda

3721

Alisirlar insallah onlar da.. Ama o kocalamaca ve isirmalar sayesinde yakinlasip alisiyorlar zaten.. Mimi ilk basta hirlayip tislayip durdu tabi.. Minik yaklastiginda kaçıyordu hemen salondan.. Kapiyi kapadim kacamasin diye.. Ise de yaradi..

Mischka
Mischka

116595

Mașallah resmen gözlerim doldu, çok șanslısınız :) biz 2.haftaya girdik ama benim kız yeni bebiși hala kabuletmiyor, sürekli dövmek için peșinde koșturuyor :( keșke ben de böyle güzel manzaralar görsem.

casy
casy

27

maşallah yaaa

Mischka
Mischka

116595

Kiyamam onlara ben, mașallah, bizim tıslamalar azaldı, ısırmıyor ama sürekli sert bir șekilde pati atıyor, nerde görse pataklıyor bebiyi :) nasıl üzülüyorum küçücük de..

Breda
Breda

3721

Cok oyuncu hareketli bir kedidir mimi.. Simdi tüm gün bebegiyle yatiyor..

Breda
Breda

3721

İlk gun kacti tisladi.. Ikinci gun kovalamaca.. 3. Gun isitmalar başladı.. Ve ogle saatlerinde o isirmalar kavgalar yalamaya dönüştü.. Mimi yalarken bebek de emme ye baslamisti bi yandan..

Breda
Breda

3721

Isirma*

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 689 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 8 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80235 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR