Kediler Şımarır Mı?

muziveben
muziveben

272 Puan

çok merak ettiğim bir konu. Kedimin hiçbir eksiği gediği yok doğduğundan beri sürekli yanındayım yemeğini oyuncağını herseyini aldım ama sürekli kendi kösesine çekiliyor. Tek ben mi bu durumdayım bilmiyorum?

8 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Her bir kedinin kendine has kişiliği vardır. Bazı kediler sosyalken diğerleri yalnız kalmayı sever. Bazısı hırçınken diğerleri sevgi dolu veya umursamaz olabilirler.
Şımarıklık, sizin anlattığınız şey değil. Bu kişilik.


Şımarıklık örneğin, bir yerde uyurken siz ayağa kalktığınızda sizi bir gözüyle kesip hemen sırt üstü dönüp gırk gırk sesler çıkarıp gelip onu sevmenizi beklemek, gitmezseniz de abartıp koşarak gelip zorla sevdirmek filandır. Hayır dediğiniz halde sizin onu çok sevdiğinizi bildiği ve kızamayacağınızı bildiği için gözünüzün içine bakarak, örneğin yediğiniz dondurmaya sulanması filandır.
Şımarık kediler kendilerini sakınmazlar, kendilerini size sunarlar.

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Kaç yaşında ?Yaşlıysa daha ağır başlı hareket etmesi kendi halinde olması normal.
iran kedisimi?İran kedileri çok ağır kanlıdır peluş gibi bütün gün dururlar.
Hasta yada bir ağrısı varmı?Burun ve gözlerde sulanma,nefes alıp verişinde bir gariplik,düişerinde bir iltihaplanma,idrarında kan zorla idrar yapma vb..

Keşke bizim ki de öyle olsa çok şımarık ellerimi her yerimi oyunlar da çizdi ayaklarla oynamaya bayılır asılmayı çekmeyi ama bu kedinin kişiliğine de bağlı oluyor bazen bazıları sakin bazıları ise çok şımarık eğer eve yeni geldiyse 1--2 gün sakin oluyor sonra açılıyor kalın ip tarzı şeylerle oynatmaya çalışın ipi kendinize çeken lazer varsa onunla oynatın.Eğer yaşı varsa tabi ki fazla oynamak istemez çabuk yorulur.Bir hastalığı varsa onun için de oynamaya bilir :)

muziveben
muziveben

272

Henüz 4 aylık. Tekir bu arada veterinere yeni götürdüm aşıları hep tam genel muayenesinde de hiçbir sıkıntı çıkmadı. Ama evde banyosunu yemeğini oyuncağını yatağını hazırlayan benken sürekli ablamın yanına gidiyor ben kucağıma alınca durmuyor. Canım sıkıldı böyle olunca da bende mi bir sorun var acaba

leyla00
leyla00

27

oo hemde nasıl şimarıyolar

Susamsusi
Susamsusi

2256

Genelde kumunu temizleyen mama ve suyunu verene daha çok ilgililer bunlari yapan ben olduğum halde benim de kucağımda çok rahatsiz oluyo yani sevmiyolar pek kucaga alınmayi. Sen sevmek istersin sevdirmez ama canı isterse o gelir mutlaka sevdirir.

DuyguBIRCAN
DuyguBIRCAN

1566

Benimki şu an 4 buçuk aylık ve inanılmaz ilgi bekliyor. Tatlı uykusunu yarıda kesip etrafımda dönüyor :)

EMRAH12
EMRAH12

103399

Şımarırlar tabikide

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5514 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR