Merhaba Kedimi Kisirlastirdim Kusuyor

melikecet
melikecet

3349 Puan

Merhaba kedimi kisirlastirdim iki sonra dikisini söktü ve tekrar dikiş atıldı başlık var kafasında ama 4 5 gün oldu her gün en az bi kere kusuyo dikisini sokdukten sonra veteriner antibiyotik uyguladı ama bilmiyorum niye neşesi yerinde aracımda yok bu geçici bi durum mu yoksa veterinere goturmeli miyim bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı ( veteriner antibiyotik ağrı kesici vermedi bana vermem için kendisinin yaptığını söyledi)

4 CEVAP

Simbaloski
Simbaloski

848

Bende sizin gibi endiselenmistim 1 hafta boyunca hep kustu her kustugundada vet aradim , soru yok dedi, bayada zayıfladı 1hafta da , verin dediğine göre verilen ilacın etkisiymis kusarak atıyormuş, 1 hafta sonra normale döndü

Butterfly88
Butterfly88

1566

Nasil bi kusma olduguna bagli degisir. Mama mi kusuyor, sivi mi kusuyor? Bazen tüy yumağı kusabiliyorlar. Antibiyotik vs yan etki yapmis olabilir. Çok kusmasi iyi degil gastrite cevirebilir. Veterinerinize mesaj veya aramaylq sorsaniz iyi olur. Umarim yardim edebilmisimdir :)

melikecet
melikecet

3349

Mama kusuyor hep aynı saatte kusuyor gün de bir defa yada en fazla iki defa oyun oynuyor sürekli kendini sevmemi istiyor bi sıkıntı yok gibi sadece yakaliktan çok rahatsız teşekkür ederim yarın veterinere bi sorayım en iyisi

IIREMMM
IIREMMM

112774

Katı bir şekilde mama kusması çok hızlı ya da çok miktarda mama yeyip sonrasında sindirememesi sebebiyle oluyor genelde.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 180 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82065 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR