Kedim Kakasını Yaparken Üstüne Basıyor Nolur Yardımcı Olun

Ezgiiguler
Ezgiiguler

670 Puan

Merhabalar 3 aylık kedim kakasıjı kapatırken kakasına basıyor patileri hep kaka oluyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin her gün kaka temizlemekten bıktım

5 CEVAP

Patilicns
Patilicns

3221

Merhaba
Kediler için özel pati temizliycileri var yada crstalin spreyi pamuk yardımıyla patilerini silebilirsiniz çok çok basıyorsa,daha yavru olduğu için büyük ihtimalle anneden görmedi oda kapatmada zorluk çekiyor çişinide kapatmayabilir zamanla rahatsız olucak ve düzgün kapatıcaktır biraz sabır gerekiyor

_SeNa
_SeNa

113983

Benim kedim de küçükken bazen basıyordu. Büyüyünce bu sorun olmadi. Ama büyükken de bastığı olmuştur kakasının sıvımsı olduğu zaman. Kumunu sık temizleyin belki yer az olduğu için de basıyor olabilir.

Minminik
Minminik

14018

kum kabı küçük mü?
kapalı tuvalettede dönemedikleri için basabiliyorlar, mümkünse kum kabını büyütün ve üstü açık bir kum kabı alın

misqq
misqq

406

Alıştırırken büyük kum kabı kullanın ve üst kapağı tamamen çıkarın. Kum seviyesi yüksek olsun kazdığında iyi çukur olacak şekilde. Kakasını yaptıktan sonra yardımcı olun nasıl kapatması gerektiğini gösterin zamanla düzelecektir.

Ketonmanya
Ketonmanya

114506

Merhabalar.


Henüz 3 aylık bir kedinin bunu yapması çok normal. Evet farkındayım, temizliği çok sıkıntılı oluyordur mutlaka, ama bunun geçici bir süreç olduğunu ve kediniz büyüdükçe tuvalet eğitiminin tamamen oturacağını bilmenizi isterim. O daha bebek, öğrenecek. :)


Bol patili günler dilerim. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 222 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR