Erkek Kedi Kısırlaştırma Sonrası

Eliffunda
Eliffunda

3073 Puan

Sokakta yaşayan bir erkek kediyi cuma günü kurtuluş da kısırlaştırdık ama bugün dördüncü gün olmasına rağmen hâlâ kusuyor zorla yemek verirsek de onları da çıkartıyor üç günde anca çay tabağı kadar yaş mama yedi su içiyor resmen sadece sizce normal mi

5 CEVAP

Pamres
Pamres

3163

İç parazit mi var acaba? Belki onunla alakalı olabilir mi diye geldi aklıma.

Minminik
Minminik

14018

merhaba, nerede kısırlaştırdınız belediyede mi?
eğer özel klinkte ise arayın sorun veterinerin takip etmesi gerekiyor hayvanı kontrole götürün, kontrol hakınız var.
eğer biokimya bakılmadıysa belki çocuğun değerleri düşük olabilir.

Ahudr
Ahudr

11664

Öncelikle kısırlastirma sebebiniz neydi tam olarak bir rahatsızlığımı vardı sokakta yasamini kısır olmadan surduremeyecegi mesela körlük sagırlık sakatlık vs ? Ayrıca kısırlaştırmadan önce gerekli testleri yaptırdiniz mi ? ve su andan itibaren onun hayatını kısır bir sekilde rahat gecirebilmesi icin ( özel kısır mamalar her daim ulasabilecegi su ve malum artik sadece yemek yemek ve uyumak icin yasayacağından dolayı gun icerisinde rahat rahat sekerleme yapabilecegi bir yer ayarladiniz mi ?

Ahudr
Ahudr

11664

He birde arada kontrole götürmek lazım malum kısırlastırma islemi sizin tercihinizdi onun degil herhangi bir sorun olustu mu olusursa vicdan azabi cekersiniz muhtemelen diye kendi giderlerinizden kisip özel veterinere de goturursunuz.

Nrynrynry
Nrynrynry

1178

Erkek sokak kedilerini kısırlaştırınca kısır kedi maması yiyip yemediğinin takibi zor olur. Kısır kedi maması yemeyen erkek sokak kedilerin kısırlaştıktan sonra üriner hastalıklara yakalanma olasılığı çok yüksek sebebi ise normal mamalarda düşük fosfor, magnezyum, kalsiyum oranının olmaması. Normal mama yemeleri böbrek rahatsızlıklarına davetiye. Neden kısırlaştırma gereği duyuldu?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 166 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82065 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR