Kedimin Makatında Kan

Seulaplt
Seulaplt

2132 Puan

Merhabalar, kedim sabah uyanıp tuvaletine girdi ardından çıkıp yanıma oynamaya geldi. Sarıldığımda bacağımda ıslaklık hissettim ve kaldırıp baktığımda mukuslu kan gördüm çok az bir şekilde. Tuvaletine baktım ve kakası normalden biraz daha katıydı ama kakasında kan göremedim. Acaba dedim kabız falan mı oldu. Saat 10 gibi veterinerimi arayacağım gerekli görürse direkt götüreceğim ama burada da paylaşmak istedim. Siz ne olduğunu düşünüyorsunuz? Başına gelen var mı böyle bir durum?


2 CEVAP

gokhansultan
gokhansultan

13926

Muhtemelen bir daha olmaz. Katı kaka yapmasıyla alakalı bir durum. Zaten kaka yaparken anal keselerinden mukuslu bir yapı salgılıyor kediler. Katı yaptığı için de kenardan hafif kan bulaşmıştır mukusa. Bizim de başımıza gelmişti katı kaka yaptığı zaman. Veterinerimiz sıkıntı olmadığını söylemişti. Böyle durumlarda ve her türlü bağırsak sindirim sıkıntısı durumlarında karnıyarık otu tozu (psyllium) verebilirsiniz.

Seulaplt
Seulaplt

2132

Çok teşekkürler! Bir şeyi yokmuş o günden beri bir daha da olmadı zaten :) Yine de ilk kez böyle bir şey görünce çok korktum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 166 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR