Royal Canin Yerine Mama

Instant71
Instant71

2643 Puan

Merhabalar evde baktığım 5 kedim var yaşları 6-10 arası degismekte. Bunca yıldır yalnızca Royal canin kısır mama yediler ancak artık mama fiyatlarında ki artıştan dolayı yer yer zorlanıyorum. Bunun yerine daha uygun ancak kalitesiz olmayan bir mama arıyorum önerebilir misiniz acaba ?

5 CEVAP

Nrynrynry
Nrynrynry

1178

Fiyat konusunda pek uygun değil ama ben içeriği iyi olduğu için brit care kısır kedi maması kullanıyorum. İçeriğinde mısır, mısır gluteni, soya, pancar, pancar küspesi, buğday ve türevlerinin olmamasına dikkat ediyorum. Tuz oranın da az olması önemli. Bunları karşılayan mama brit care de buldum ND' nin de içeriğini beğeniyorum ama bütçemi aşıyor. Eğer brit care' e geçerseniz kademeli geçiş yapın yorumlarda ishal yaptı diyen olmuştu çünkü çok şükür ben mama değiştirince öyle bir sorunla karşılaşmadım.

Exclusion
Optimeal
Sanabelle
Hills deneyebilirsiniz

Instant71
Instant71

2643

Bozita adlı mama hakkında ne düşünüyorsunuz acaba ?

Instant71
Instant71

2643

Bozita adlı mama hakkında ne düşünüyorsunuz acaba ?

HamzaUrun
HamzaUrun

607

Bozita İsveç üretimi son derece kalteli tahılsız bir mama. Şuan tahılsız mamalar arasında en iyi fiyat performans diyebileceğim ürün. 10kg paketi çok uyguna geliyor. Benim kedim bitirmek üzere 10kg paketi. Ben daha önce ND kullanıyordum çok tüy dökmez kedim Bozita kullanıncada artmadı tüy dökümü. Dönüşümlü olarak ND/Bozita/Acana Pacifica kullanıyorum ben.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 255 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR