Kedimin Tüylerinde Kepek

Gamzecs
Gamzecs

4637 Puan

dıştan bakılınca fark etmemiştim hiç fakat daha demin taradığımda fark ettim tüylerinde kepek olduğunu parazit yaptıralı daha 28 gün oldu bunun bir çözümü var mı neden olur acaba?


5 CEVAP

OnurSoft
OnurSoft

2475

Veteriner hekim tarafında bakılsa daha doğru olur

Aynısı benim oğlanda da var ben bir veteriner arkadaşa sordum hava değişiminden dedi. Havalar çok sıcak olduğu içinmiş. Siz yine bir veterinere götürün başka bir şey de olabilir

PofudukLeo
PofudukLeo

4426

Kepeklenme altında deride bir yara vs durumu var mı ? Bizde mantar önce kepeklenme ile başladı. Kedim uzun tüylü olduğu için derideki mantarı bir iki gün geç farkettik. Deriyi bir kontrol edin , sonrasında da veteriner tarafından ışıkla bakılsa içiniz rahat eder.

MarsMaya
MarsMaya

3850

Veterinerinize bir danışın bir ürün tavsiyesi vermezse ve kedinizde farklı bir cilt hastalığı yoksa, geçen sene bu dönemlerde erkek kedimde kepeklenme olduğu için o bıkana kadar bir şişe somon yağı kullanmıştık düzelmişti.

Gamzecs
Gamzecs

4637

@PofudukLeo Merhaba şimdi gördüm yazdığınızı muayeneye götürdük ışıkla bakıldı mantar yokmuş bizim burası çok sıcak olduğu için sıcaktan kaynaklanabileceğini söyledi ve tüyleri için vitamin verdi 🥰

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 214 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR