Kedim Oyuncağını Ben Yattığımda Bacaklarımın Üstünde Oynuyor

ozguruk
ozguruk

241 Puan

Merhaba arkadaşlar 6 yaşında çok naif tibet teriyeri bir oğlum var. Bundan bir ay önce yolda caddede ezilmek üzere olan minik yavru bir kedicik buldum. Aldım yoldan sonra bir daha bırakamadım. Oğlum tabiki evin yeni yaramazını kıskanıyor. İkisine de aynı anda sevgimi veriyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum. Kedim çok yaramaz bir oğlan oyıncağını ben uyurken getirip bacaklarımın ve benim üstümde oynuyor bu iyimi kötümü bilemiyorum teşekkürler hepinize şimdiden


3 CEVAP

ozguruk
ozguruk

241

Çok teşekkür ederim ilginize

ozguruk
ozguruk

241

Bu arada bulduğumda 1 aylıktı şu an 2.5 aylık

Ketonmanya
Ketonmanya

114506

Merhabalar.


Öncelikle tebrikler, kedinize kendinizi çok sevdirmişsiniz. :) Kediniz bunu yaparak sizi de oyununa dahil etmeye çalışıyor ama tabii bunu biz insanlara göre biraz zamansız yapıyor sadece. :) Gün içinde, özellikle de kedilerin daha aktif oldukları akşam saatlerinde kedinize bol bol oyun oynatıp oyuna doyurursanız bu davranışını azaltacaktır.


Bir de yaş etmeni var tabii işin içinde. Kediniz henüz bebek ve oyuna ilgili fazla. Büyüdükçe biraz daha sakinleşip sizin oynattığınız oyunla yetinecektir. Ama tabii bildiğiniz gibi kediler tahmin edilemez hayvanlar, büyüdüğünde neye dönüşeceğini kimse bilemez. :)


Bol patili günler dilerim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 166 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR