Petlebiye Teşekkürler

Patilicns
Patilicns

3221 Puan

Burda vakit geçirmek ve deneyim vs okumak çok hoşuma gidiyor hem kedim içinde sürekli gözlem halinde olunca daha iyi oluyor Petlebi ailesine de teşekkür ederim bugün aktif karbonlu kumumuz geldi kürekle birlikte ben kum arayışındayken daha iyi oldu kumun patilere yapışmaması harika topaklanması ve kokusuz oluşu benden tiki aldı ama tozlu bir kum bugün tekrar arayıp ödül maması göndericeklerini söylediler şipariş verincede çoğu üründe hediye gönderiyorlar çok güzel bence 🌸

8 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114506

Evvettt, ben de arandım bugün.


Ya kum ya ödül maması veriyorlar diye düşünmüştüm ama hem kum hem ödül maması vererek zaten kazandıkları gönlümü komple ele geçirdiler. :)


Ne diyelim, Allah daha da bol kazançlar versin, inceliğinizi hem işinizde hem iş dışındaki hayatınızda hep mükafatlandırsın. Sevgiler. :)

Pamres
Pamres

3163

Ödül maması için beni de aradılar. Deneyimlemek için sabırsızlanıyorum 🤩

Simbaloski
Simbaloski

848

Oglusumuzun sevdiği bir mamaydi bir paket kalmıştı şansına bizide aradılar:)) simba buna çok sevinecek :)

Ketonmanya
Ketonmanya

114506

@aslihan_e, gerçekten, bu benim hiç aklıma gelmedi sorduklarında. Düşünecek vakit bulamayınca kalakaldım öyle. Soru-cevapta kimlerin aktif olduğunu bildiklerine göre yazılanları da takip ediyorlardır diye düşünüyorum.


Özellikle sokak hayvanları için almayı tercih ettiğimiz, yüksek gramajlı ve hesaplı kuru mamalar ve daha fazla uygun fiyatlı yaş mama seçenekleri de eklense harika olur. Ben de kendi kedilerim için buradan, sokakta baktıklarım için başka sitelerden alışveriş yapmak zorunda kalıyorum. Tüm alışverişlerimi buradan yapmak beni çok memnun ederdi kesinlikle. Ben böyle her gönderimde kaliteyi sağlama istikrarını başka hiçbir sitede görmedim çünkü. Tek bir kez bile sorun yaşamadım kargolamada da ürün kalitesinde de.


Sesimizi duyurabilmişizdir umarım Petlebi ailesine. Sizleri seviyoruz. :)


Bol patili günler dilerim.

aslihan_e
aslihan_e

128566

Beni de aradılar bugün. Sitemizle ilgili bir talebiniz var mı dediler, ben de daha hesaplı ürünlerin eklenmesini istedim. Kedilerim sayıca fazla olduğu için ben bulabildiğim en hesaplı ama tabi ki sorun çıkarmayacak kumları alıyorum ama petlebide çoğu hesaplı markanın satışı yok. Bu yüzden ne kadar burada takılsam da alışverişi başka yerlerden yapmak zorunda kalıyorum. Oysa burada olsa Petlebi güvenilir olduğu için buradan alırdım.

munevver_leo
munevver_leo

4360

@grsaras Bugün beni de aramışlar sonradan geri aradım.Biz sizi geri arayacağız dediler ve aradılar bence sizde geri arayın.

mei
mei

4603

Beni de bugun aradilar ve cok mutlu oldum ya. Ben soru cevap kismina veterinerler de cevap yazsa guzel olur demistim. Bilgi kirliligi olmasin diye soru cevap kismindakileri sadece okuyup geciyorum ben. Nadiren cevap veriyorum ve verirken de cekiniyorum acikcasi. Burada herkesin deneyimlerini ve goruslerini paylasmasini seviyorum. Yine de bilir bir kisinin onayi da lazim benim icin. Sipidik hediye gelecek odul mamalarindan habersiz tabi^^ Onun sevincini ben yasiyorum su an. Tum gun mutlu mutlu gezdim ya tekrardan tesekkurler petlebi 🩷

grsaras
grsaras

3214

Beni aramışlar duymadım ya geri de aramadım çekingenliğimden.Kaçtı hediye 🥲

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 215 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR