Kedimle İlk Yaz

Hilsk
Hilsk

757 Puan

Merhaba arkadaşlar kedim ailemize kışın dahil oldu. Kısırlaştırıldı. Nd mama kullanıyoruz geldiğinden beri. Multivitaminini ve maltını düzenli veriyorum. Temmuz ayından beri inanılmaz derecede tüy döküyor severken bile tüyler havada uçuşuyor. Birlikte uyuduğumuz için ağzım burnum her yerim tüy dolu. daha önce hiç evde kedi bakmamıştım. Yaz olduğu için normal mi? Sıcaklar extrem olduğu için mi böyle? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum 🌸

4 CEVAP

MarsMaya
MarsMaya

3850

Her gün taramayı ihmal etmeyin. Çok tüy döktüğü ve kendisini yaladığı için malt verin. Bir de veterinerinize danışın mama kaynaklı da olabilir. Her mama her kediye iyi gelmiyor ve tüy dökümünde artışa neden olabiliyor.

Hilsk
Hilsk

757

Temmuz ayına kadar makul bi tüy dökümü olduğu için mamadan şüphelenmemiştim. Çok teşekkür ederim cevabınız için

PofudukLeo
PofudukLeo

4426

Merhaba , ek olarak mama içeriğiniz tavuklu ise balıklı içerik de tercih edebilirsiniz. Kedim özelinde söylemek isterim ki tavuklu mama kullanımında normalden daha fazla tüy dökümü yaşıyoruz.

Ben de aynı şekilde son 2aydır kedimdeki tüy dökümü artışını fark ediyorum. Havalardan kaynaklı olma ihtimali yüksek. Mevsim geçişlerinde ve stresli zamanlarında daha çok döküyorlar. Her gün taramaya özen gösterin, tüy dökümünün büyük ölçüde önüne geçmiş olursunuz. Maltını da düzenli verin ki tüylerini kusmasın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 163 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR