Ayak Patisi Olmayan Sokak Kedisi

Betuoztrk
Betuoztrk

2789 Puan

Arkadaşlar bikaç mahalle altımızda bi Kedi gördüm Arka patilerinden biri yok bu yüzden o taraftaki çene kısmı kabuk bağlamış Çok sevdirmiyo kendini orasını kaşıtmaya çalışıyor patisi olmadiği için. O yara gibi olan kısma ne sürebilirim ne yapabilirim bilmiyorum Büyük ihtimal taşlara kendini kaşıtırken bu şekil olmuş :(

3 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114407

Merhabalar.


O kabuk yara kaynaklı da olmayabilir. Çene bölgelerini yalayamadıkları için o bölgenin temizliğini arka patileriyle yaparlar genelde. Patisinin olmadığı tarafı temizleyemediği için de kir birikmiş ve kuruyup kabuklaşmış olabilir. Aynı durumla biz de sokakta beslediğimiz kedilerden birinde karşılaşmıştık. O kendini sevdiriyordu, yumuşatıp çıkarmıştık boynunda birikmiş pislikleri. Crystalin ya da Dr. Animal türevi bir solüsyonunuz varsa ondan sıkabilirsiniz kabuk olan yere. Yumuşadıktan sonra kaşır gibi yaparak çıkarabilirsiniz kabukları. Ama çok sevdirmediğini söylemişsiniz, sprey şişesiyle sıkmanız onu ürkütebilir bu durumda. Bir pamuğa ya da beze sıkarak o pamukla/bezle de kaşıyabilirsiniz, yine aynı işlevi görecektir.


Bahsettiğim solüsyonlardan evinizde yoksa da en kısa zamanda mutlaka birini edinin derim. Geniş kullanım alanları sayesinde her evcil hayvan sahibinin eli-ayağı gibidir bu ürünler.


Bol patili günler dilerim. :)

Betuoztrk
Betuoztrk

2789

Çok teşekkür ederim öyle bi solüsyon malesef bende yok ama bir araştırayım alayım :)

Ketonmanya
Ketonmanya

114407

Rica ederim. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 126 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80967 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR