Petlebi.com

anlacar
anlacar

1039 Puan

Petlebi.com sağolsun beni aradılar ürün hediye etmek istiyoruz gibi konuştular sorun şuki evet site güvenlir biliyorum hatta çok seviyorum fakat yinede kafama takıldı adres vs isteyip ara sıra böyle güzellikler yapabiliyorlarmı merak ettim denk geldiniz oldumu

6 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114506

Merhabalar.


Şaşırmakta ve şüphelenmekte haklısınız. Şaşılacak kadar alışkın olmadığımız bir jest bu. Ama Petlebi sağ olsun ezberleri bozuyor yönetim stratejileriyle. Yenilikçi ve akılcı bir ekip olduklarını gösteriyorlar. :)


Sorunuzun cevabına gelince, evet doğru, soru-cevap kısmında aktif olan kullanıcılarına böyle güzellikler yapıyorlar. İletişim bilgilerinizi gönül rahatlığıyla paylaşabilirsiniz.


Bol patili günler dilerim. :)

yaaamur
yaaamur

2897

merhaba aynı şekilde beni de arayıp kedi kumu hediye etmek istediklerini söylediler, 1 hafta sonra ürün elime ulaştı güvenilir yani:) petlebinin size bir süprizi gibi düşünebilirsiniz

anlacar
anlacar

1039

Çok teşekkür ederim aklıma takıldı bazen böyle arayıp kandırılabiliyorlar insanları pek alışageldik durumda olmadindan bende ilk kedi sahiplenmemin ardından yeni üye oldum icin sormak istedim onlara da çok teşekkür ederim illaki görüyorlardır :)

Coconutbey
Coconutbey

15150

Evet doğru bana da kum hediye ettiler ve kum geldi kullandık çok memnun kaldık

AyseMia
AyseMia

111368

Endişelenmenize gerek yok, arayan Petlebi ise (ki numaralarından bilirsiniz, kaydedin) kötü bir şey onlardan çıkmaz. :) Evet şu sıralar soru-cevap bölümünde aktif olan tüm kullanıcılara hediyeleri oluyor, bu da onların farkları. :)

anlacar
anlacar

1039

çok sağolun beni bilgilendirdiniz için sevindim gerçekten çok ilgililer şurda sizlerle soru cevap yapmak bile benim için yeterli kılıyor bazen gerçekten bilmedim konular oluyor ve sizlerin yardımı çok yardımcı oluyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 216 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR