Kedi Maması Önerisi

n4rko
n4rko

353 Puan

Anket

Prochoice
(6 oy)
Felicia
(5 oy)
Toplam (11 oy)

Merhabalar. Şuanda kedim için LaVital kullanıyorum fakat daha üst seviye bir mamaya geçmeye karar verdim. 1400 TL'ye kadar bütçem var. 12 Kg veya 15 Kg mama alacağım. Aklımda Prochoice ve Felicia var. Bu iki mamadan hangisini almalıyım? Veya başka bir öneriniz var mı?

6 CEVAP

KimJeongguk
KimJeongguk

122073

Felicia alacağınıza t.emiz.m.ama sitesinden Bonacibo alın. İçerikleri tamamen aynı farklı hiç bir şey yok ve felicia 12kg 1200₺ civarı iken Bonacibo 15kg 1156₺.

GzdeAkbuz
GzdeAkbuz

10356

Belki Kito olabilir farklı mama olarak ama bu yazdiklarinizdan şuan kedime prochoice yediriyorum hiç felicia kullanmadim pek tavsiye edilecek kalitesi yokmuş ogrendigim kadariyla

Cennet29
Cennet29

123980

Kito ya msj attığımda bana tatmin edici bir cevap vermediler içerik bilgileri cok yetersizdi o yüzden önermicem. Felicia ve bonacibo birebir aynı ve bonacibo daha ucuz. Prochoicenin kısır yaş mamasını denedim ve cok beğendim. Kuru mamasını deneyimlemedim. Sürekli mama fiyatları yukarı çıktığı için yeni mamaların fiyatlarından haberim yok ama bi kaç marka yazayım bakarsınız bütçenize uyarsa alırsınız.
Bozita
Sanabelle
Spectrum

MarsMaya
MarsMaya

3850

Yanlış yönlendirmek istemem ama belirlediğiniz bütçenin üstüne 200-300 koyunca proplan, hills, sanabelle, bozita vs alınıyor. Tabi bu mamalar 10 kg 12-15'e çıkmıyorlar. Hatta Bozita 1400-1500 arası değişiyor sanırım.

İmkanınız varsa Virbac kullanmanızı tavsiye ederim.

salihaondag8
salihaondag8

16402

Bu iki markadan kısır yetişkin erkek kedime felicia tavuklu yetişkin kısır olanını kullandım tavuklu sevdiği için severek yedi herhnagi sağlık sorunu olmadı öneririm o yüzden içeriği iyi bütçeniz buma yetiyorsa deneyim severse devam edersiniz bonaciboyuda denedim tavuklu kısır yetişkin olanını severek yedi herhnagi sağlık sorunu olmadı içeriği güzel deneyebilirsiniz hangisini almak isterseniz bakın ********dan alıyorum heryerde bulabilirsiniz 🤗prochoice markada iyi bir marka hani çok iyi olmasada bütçeniz çok yoksa benimde yok tercih edebilirsiniz eğer bütçeniz varsa herzaman daha iyi markalara yönelim derim bunlar haricinde sık sık et türleriyle destelemek şart bence ev yoğurdu ödül şekeri yaş mama bunlarla destekliyorum ve besliyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım 🤗

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 282 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR