Ameliyat Tulumu Giydirmek.

somnium
somnium

12640 Puan

merhaba. kedim dün kısırlaştı, yaklalığını bir şekilde açtı. kendim zoraki bir şekilde tutturdum. ameliyat tulumunu giydireceğim lakin çok zorluk çıkarıyor. ve kısırlaştırma işlemi karın taraflarında. dikkatini nasıl dağıtıp, giydirebilirim? ya da siz nasıl giydiriyorsunuz? evde tekim, bu yüzden yardım da almıyorum. bir yandan da korkuyorum, giydirmeye çalışırken kendini sıkar da dikişleri etkilenir diye.

4 CEVAP

her gün biraz daha az* zorluk çekiyorsunuz yazacaktım, eksik yazmışım :)

somnium
somnium

12640

@LudovicaFernandesMano çok teşekkürler! ve de çok geçmiş olsun yavrunuz için. o hâlde maltı ben de deneyeceğim, zira benim kedim de çok seviyor. çok teşekkür ediyorum!

Merhaba, ben de aynı durumu yaşadım. Kedim başlığını çıkarabildiği için ameliyat korsesine geçtik ve onu açamadı. Ve bence başında bir şeyle gezmektense kıyafetle gezmesi kediyi daha rahat ettireceğini düşünüyorum. Benim kedim hem fıtık operasyonu hem de kısırlaştırma ameliyatını aynı anda geçirdiği için günlük sürülmesi gereken kremleri vardı. O kremleri sürebilmek adına günde 1-2sefer o kıyafeti ondan çıkartıp yeniden giydirmem gerekiyordu ve bunu yaparken kan ter içinde kalıyordum diyebilirim. Kedime giydirirken çok zorlanıyordum. Benim yöntemim ona malt vermekti. Maltı çok sevdiği için kapağını açıp maltı bacak arama sıkıştırıyordum, o yerken ben de kremlerini sürüp kıyafetini geri giydiriyordum ama bunu yapmak 15dakikamı alıyordu diyebilirim gerçekten çok zorlandım. Ama o da alışıyor bu duruma 2-3gün içerisinde. Her gün biraz daha zorluk çekiyorsunuz :D malt ya da ödül mamasıyla dikkatini yemeğe çekebilirsiniz. Şimdiden geçmiş olsun.

somnium
somnium

12640

@LudovicaFernandesMano çok teşekkürler! ve de çok geçmiş olsun yavrunuz için. o hâlde maltı ben de deneyeceğim, zira benim kedim de çok seviyor. çok teşekkür ediyorum!

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 152 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR